Çözüldü CS 1.6 Tab basınca ekran kayıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

darksnakesj

Hectopat
Yer
Atlanta
Daha fazla  
Meslek
suikast
Merhaba ağabeyler, ben bir şeyler yaptım, bozdum oyunu CS 1.6'yı kökten silmek zorunda kaldım. Tekrar yükleyip açtığımda bir hata vardı Half-Life motorundan yapılmış diğer oyunlarda olan bir hata. Tab basında ya da görev bildirimi radyo ve benzeri gelince ekran sol üste kayıyor. Her taba bastığında kayıyor ve bu çekilmez bir şey. OpenGL'yi benim ekran kartım kaldırmıyor D3D nasıl oluyor bilmiyorum ama yok sadece software var. Software'de gerçekleşiyor sadece bu sorun. Bana yeni ekran kartı aldırmayacak bir çözüm söyleyebilir misiniz? Oyunum orijinal Steam'dan aldım. Driverlar güncel ekran kardı çok eski olduğu için yok.

Çözüm
Driverlardan en güncelinin bir tık eskisini yükleyip deneyin.

Efendim ekran kartı çok eski ki driverları bulunmuyor... Var olan driverlar ise Vista için. Driver konusunda elim kolum bağlı.

Ekran kartı çok eski ise ekran kartını çıkarıp Intel HD Graphics ile deneyebilirsiniz ayrıca bir çözüm daha var Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayabilirsiniz.

Eski bilgisayarımın ekran kartını yaktığımdan sonra Intel HD Graphics ile girmeyi denedim. Birçok oyuna girmeyi denedim, fakat neden bilmiyorum girmiyor oyunlara ekran kartsız, girse bile performans 10 FPS.
Bir YouTuber'ın CFG ayarlarını indirince sorun düzeldi. Sağlıklı bir çözüm değil ama işe yarar dostlar.
Ekran kartı çok eski ise ekran kartını çıkarıp Intel HD Graphics ile deneyebilirsiniz ayrıca bir çözüm daha var Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayabilirsiniz.

Driverlardan en güncelinin bir tık eskisini yükleyip deneyin.

Efendim ekran kartı çok eski ki driverları bulunmuyor... Var olan driverlar ise Vista için. Driver konusunda elim kolum bağlı.

Eski bilgisayarımın ekran kartını yaktığımdan sonra Intel HD Graphics ile girmeyi denedim. Birçok oyuna girmeyi denedim, fakat neden bilmiyorum girmiyor oyunlara ekran kartsız, girse bile performans 10 FPS.
Bir YouTuber'ın CFG ayarlarını indirince sorun düzeldi. Sağlıklı bir çözüm değil ama işe yarar dostlar.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı