ghostgamer819 Yoctopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 CS 1.6 tam ekran olmuyor display mode değişmiyor. Çözüm nedir? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 615,4 KB · Görüntüleme: 183
BenSuçsuzumHakimBey Picopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 221 29 Ağustos 2023 #2 Silip geri yuke ve ekran karti suruculerini guncelle. Artı 0 Eksi
KS KS ghostgamer819 Yoctopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 tekrar yüklüyorum şu anda ne yaptıysam olmadı tekrar yükledim aynı sorun ekran kartı güncel zaten. BenSuçsuzumHakimBey dedi: Silip geri yuke ve ekran karti suruculerini guncelle. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 30 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
tekrar yüklüyorum şu anda ne yaptıysam olmadı tekrar yükledim aynı sorun ekran kartı güncel zaten. BenSuçsuzumHakimBey dedi: Silip geri yuke ve ekran karti suruculerini guncelle. Genişletmek için tıkla...
BenSuçsuzumHakimBey Picopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 221 30 Ağustos 2023 #4 ghostgamer819 dedi: tekrar yüklüyorum şu anda ne yaptıysam olmadı tekrar yükledim aynı sorun ekran kartı güncel zaten. Genişletmek için tıkla... Render modunu software yapar misiniz? ghostgamer819 dedi: tekrar yüklüyorum şu anda ne yaptıysam olmadı tekrar yükledim aynı sorun ekran kartı güncel zaten. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir? Son düzenleme: 30 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
ghostgamer819 dedi: tekrar yüklüyorum şu anda ne yaptıysam olmadı tekrar yükledim aynı sorun ekran kartı güncel zaten. Genişletmek için tıkla... Render modunu software yapar misiniz? ghostgamer819 dedi: tekrar yüklüyorum şu anda ne yaptıysam olmadı tekrar yükledim aynı sorun ekran kartı güncel zaten. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
KS KS ghostgamer819 Yoctopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #5 sofware yaptım tekrar yükledim hiçbirey farketmedi. BenSuçsuzumHakimBey dedi: Render modunu software yapar misiniz? Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
sofware yaptım tekrar yükledim hiçbirey farketmedi. BenSuçsuzumHakimBey dedi: Render modunu software yapar misiniz? Son durum nedir? Genişletmek için tıkla...