Tessecraft474 Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Mariana Çukuru 9 Şubat 2021 #11 technocihat dedi: Counter Strike 1.6 oynuyorum tam ekran olmuyor yanlardan siyah boşluk kalıyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam çözümü buldum,ayarlardan video kısmında widescreen seçeneğini seçince oluyor.
technocihat dedi: Counter Strike 1.6 oynuyorum tam ekran olmuyor yanlardan siyah boşluk kalıyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam çözümü buldum,ayarlardan video kısmında widescreen seçeneğini seçince oluyor.
L Lokman Göçmen Zeptopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #12 balta1087 dedi: Çoğu gördüğüm dizüstü bilgisayarda bu sorun var. Öncelikle, masaüstü, sağ tık, ekran çözünürlüğüne tıkla. Çözünürlüğü 1024x768 yap daha sonra gelişmiş ayarlara tıkla orada Intel olacak oraya tıkla "tam ekran ölçeklendirme" yap. Genişletmek için tıkla... amd de nasıl yapcam
balta1087 dedi: Çoğu gördüğüm dizüstü bilgisayarda bu sorun var. Öncelikle, masaüstü, sağ tık, ekran çözünürlüğüne tıkla. Çözünürlüğü 1024x768 yap daha sonra gelişmiş ayarlara tıkla orada Intel olacak oraya tıkla "tam ekran ölçeklendirme" yap. Genişletmek için tıkla... amd de nasıl yapcam
I iWallys Yoctopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #13 technocihat dedi: Counter Strike 1.6 oynuyorum tam ekran olmuyor yanlardan siyah boşluk kalıyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... kanka ayarlara gir oyunun başındaki ayarlar kısmına ordan video ordanda display modeyi videscreen yap tam ekran oluyor
technocihat dedi: Counter Strike 1.6 oynuyorum tam ekran olmuyor yanlardan siyah boşluk kalıyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... kanka ayarlara gir oyunun başındaki ayarlar kısmına ordan video ordanda display modeyi videscreen yap tam ekran oluyor