efTR Femtopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #1 Oyunu Steam'den indirdim ve girdiğimde küçücük bir pencere var ve tam ekran yaptığımda oyun donuyor. Sorunu bilen var mı?
Oyunu Steam'den indirdim ve girdiğimde küçücük bir pencere var ve tam ekran yaptığımda oyun donuyor. Sorunu bilen var mı?
A Ahmet1203 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 695 Çözümler 5 7 Kasım 2020 #2 Oyunun dosyalarını doğrulayın. Artı 0 Eksi
Patrick Star Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 143 7 Kasım 2020 #3 efTR dedi: Oyunu Steam'den indirdim ve girdiğimde küçücük bir pencere var ve tam ekran yaptığımda oyun donuyor. Sorunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... CS 1.6 Steam'ı aştı, Google'ye yazın ilk çıkan sekme olması lazım, oradan indirin problem yaşamazsınız. Artı 0 Eksi
efTR dedi: Oyunu Steam'den indirdim ve girdiğimde küçücük bir pencere var ve tam ekran yaptığımda oyun donuyor. Sorunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... CS 1.6 Steam'ı aştı, Google'ye yazın ilk çıkan sekme olması lazım, oradan indirin problem yaşamazsınız.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.218 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2020 #4 Ayarlardan Video bölümüne girin oradan çözünürlük düşürün. Widescreen falan yazıyorsa da onu Normal yapın. Artı 0 Eksi
Ayarlardan Video bölümüne girin oradan çözünürlük düşürün. Widescreen falan yazıyorsa da onu Normal yapın.