HeyyAxii Picopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 RAM 16 GB Ekran kartı Nvidia GT 730 CS 1.6 1024x768'e alıyorum. Uygun olmayan mod onerilen 1920 X 1080 hatası cıkıyor.
yalnız insan Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #2 Birde bu monitör hatası mı yoksa oyunda mı çıktı? Anladım monitör hatasıymış. Monitörünün Auto tuşuna basmayı dener misin. Son düzenleme: 9 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Birde bu monitör hatası mı yoksa oyunda mı çıktı? Anladım monitör hatasıymış. Monitörünün Auto tuşuna basmayı dener misin.
KS KS HeyyAxii Picopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 yalnız insan dedi: Bir de bu monitör hatası mı yoksa oyunda mı çıktı? Anladım monitör hatasıymış. Monitörünün Auto tuşuna basmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Auto tuşumu orasıda ne bende oyle bir dugme yok. Artı 0 Eksi
yalnız insan dedi: Bir de bu monitör hatası mı yoksa oyunda mı çıktı? Anladım monitör hatasıymış. Monitörünün Auto tuşuna basmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Auto tuşumu orasıda ne bende oyle bir dugme yok.
yalnız insan Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #4 HeyyAxii dedi: Auto tuşumu orasıda ne bende oyle bir dugme yok. Genişletmek için tıkla... Her monitörde vardır. Modelinde auto tuşu nerde bakabilirsin, sadece bir çözüm önerisi. Artı 0 Eksi
HeyyAxii dedi: Auto tuşumu orasıda ne bende oyle bir dugme yok. Genişletmek için tıkla... Her monitörde vardır. Modelinde auto tuşu nerde bakabilirsin, sadece bir çözüm önerisi.