CS 1.6 Valorant sunucusu önerisi

95.173.173.31 Ashab-i Kehf cs 1.6 valorant modun hakkını gerçekten vermişler ve yıllardır açık olan bir sunucu. Kesinlikle tavsiye ediyorum
sunucu market tusları calısmıo duzeltmek yerıne klavyen bozuktur diolar önermem daha iyi sunucular var

Başta olmak üzere sonu 39 ile biten sunucuyu tavsiye etmiyorum adminleri çocuktan beter oyunculara anlayış göstermiyorlar en küçük kusurunuzda banlıyorlar.

Dostlar CS 1.6 için Valorant server arıyorum.
95.173.173.39 bir sürü valorant sunucusuna girdim en iyisi bu diğer sunucularda skinlerin yarısı prime istiyor bunda birşey istemiyor adminler biraz ilgisiz o kadar

95.173.173.31 ashab-i kehf CS 1.6 Valorant modun hakkını gerçekten vermişler ve yıllardır açık olan bir sunucu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Kanka bu IP ı giriyorum başka sunucuya atıyor eskiden bende oynuyordum ashab-i kehf ama IP'sını bulamıyorum.

95.173.173.31 Ashab-i Kehf cs 1.6 valorant modun hakkını gerçekten vermişler ve yıllardır açık olan bir sunucu. Kesinlikle tavsiye ediyorum
bu ıp ye girdiğimde başka sunucuya atıyor ashab-i kehf eskiden oynadıgım güzel bi sunucuydu ama ıp sını kaybettim bulamıyorum bu ıp başka sunucuya atıyor o sunucudada ashabı kehf i arıyorum diye ban yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…