CS 1.6 ve TS3 anılarınız

Forse

Hectopat
Makaleler
2
Çocukluğum ve ergenlik dönemim hep CS 1.6 ile geçmiştir. TS3'te kurulan #isyanteam ile Jail'de isyan atmak çok sarardı. En sevdiğim harita jailb_buyukisyan_dark. Aşırı güzel ortamı vardı. Rakı Balık Pro sunucuları vardı. O dönemler her ne kadar eski dönemler olsa bile şunca yıllık sanal hayatımda en çok eğlendiğim dönemlerdendir. Çocukların LoL'de olduğu gibi terbiyesiz olmadığı dönemlerdi. Ancak çok küfürün döndüğü TS3 sövüşleri. Hele o cuma günü saat 8 toplantıları.

Sizin anılarınız?

Jailbreak oynamayı hiç beceremedim genelde deathmatch, bayrak kapmaca oynardım. Sonrasında hile kodlamaya karar verdim ve hala hileli oynuyorum.

Bence bayrak kapmaca daha zevkli.

Evet hocam Ayasofya köklü diye biliyorum oynamışlığım var. Toblerone favorimdir.
Toblerone çöp, hiç samimi olduğunu düşünmüyorum. Bir kere girdim o kadar mı samimiyetsiz bir ortam olur? Ayasofya'ya bir girerdim, 8 saat boyunca isyan, komut ve AFK kalırdım. Yetkiliydim, yetki yazardım millete.

Jailbreak oynamayı hiç beceremedim genelde deathmatch, bayrak kapmaca oynardım. Sonrasında hile kodlamaya karar verdim ve hala hileli oynuyorum.

Bence bayrak kapmaca daha zevkli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Üstat.

Ben daha dün ne yediğimi hatırlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…