YouTube CS 1.6 videosu telif yedi

Cihan Sarsılmaz

Hectopat
Arkadaşlar kısa kesiyorum benim CS 1.6 kanalım var. Bu kanalda kendi sunucumun videolarını atıyorum sunucumun modu Valorant mod. Sunucumda modeller var ve bu modelleri yapan bir tane YouTuber var herkese açık olarak paylaşım yapıyor. Bu bana telif attı ve modellerinin lisansladığını söyledi kanalı da Alberdo CS 1.6 yazsanız çıkar. Hakkında bölümünde linans yer alıyor incelersiniz. Zamanında natronabi'yi tanıyanlar bilir kanalı kapanmıştı map yüzünden ama benim bildiğim oyun içerisinde üretilen tüm ürünler Valve aittir böyle bir telif hakkı vardı ama bir türlü bulamadım. Bulduğum bir tane Valve sitesinde var ama o bu mu emin değilim. Bana bunu bulup atabilecek var mı? Yardımınız lazım.

Bu geçerli olur mu https://www.valvesoftware.com/tr/legal/site-terms-of-use

Kendi kanalım you know? cs 1.6 yazsanız çıkar

Hocam modeli adam yapmış ama oyuna mod yapması legal değil diye biliyorum.

Hocam modeli adam yapmış ama oyuna mod yapması legal değil diye biliyorum.

Mod bana ait sadece silah bıçak skinlerinlerinden bazıları adama ait. Zamanında discord sunucuma gelip kargaşa çıkartmıştı 6-7 ay önce şimdi telif atmış. Yazdım buna lisansımı incele 2 tane daha atarsam kanalım kapanır muhtemelen para isteyecek.

Geçerli olmaz, yine telif yersiniz. Kullanma hakkınız var ancak yayınlama hakkınız yok.
Valve hakları ? çünkü belirttiğim gibi oyunda üretilen tüm ürünler valve aittir bunu biliyorum ama tek bulabildiğim bu o da geçerli olur mu https://www.valvesoftware.com/tr/legal/site-terms-of-use

Bazen anlamsız böyle telif durumları olabiliyor ☹️

Telif hakkı yalnızca Valva'a aittir goldsource veya Source Engine içerikleri için eğer valva izin vermediyse veya valva onayı ile ayrı bir oyun olmadıysa hiçbir telif hakkı yoktur modu yapması hiçbir şey değiştirmez.

Telif hakkı yalnızca Valva'a aittir goldsource veya Source Engine içerikleri için eğer valva izin vermediyse veya valva onayı ile ayrı bir oyun olmadıysa hiçbir telif hakkı yoktur modu yapması hiçbir şey değiştirmez.
Modu o yapmadı ben yaptım sadece bazı silah ve bıçak modelleri ona ait o kadar.

Ben kanalımda zaten onun modellerini paylaşmıyorum sadece oynarken gözüküyor o kadar attığım videolarda Max 1.30 dakika.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı