iTiqReGo Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 İyi Sosyaller. CS 1.6 wargods da eskiden hile kullanırken bir tarama yaptım. Şimdi artık hile kullanmıyorum. Ama wargods tekrardan tarama yapınca hileyi silmeme rağmen yine de reports yazan yerde kullandığım hile ismi yazıyor. Silme yöntemi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
İyi Sosyaller. CS 1.6 wargods da eskiden hile kullanırken bir tarama yaptım. Şimdi artık hile kullanmıyorum. Ama wargods tekrardan tarama yapınca hileyi silmeme rağmen yine de reports yazan yerde kullandığım hile ismi yazıyor. Silme yöntemi var mı?
Lexussx Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #11 11ARDA11 dedi: Profilinizde ne var hocam. Genişletmek için tıkla... siyah profil 11ARDA11 dedi: Profilinizde ne var hocam. Genişletmek için tıkla... siyah profil Artı 0 Eksi
11ARDA11 dedi: Profilinizde ne var hocam. Genişletmek için tıkla... siyah profil 11ARDA11 dedi: Profilinizde ne var hocam. Genişletmek için tıkla... siyah profil
11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #12 Lexussx dedi: Siyah profil Siyah profil Genişletmek için tıkla... Takip isteği attim Artı 0 Eksi
Lexussx Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #13 11ARDA11 dedi: Takip isteği attim Genişletmek için tıkla... yazdım hocam Artı 0 Eksi
irfanbrtn Zeptopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #14 11ARDA11 dedi: Takip isteği attim. Genişletmek için tıkla... Bana da yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
Lexussx Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #15 irfanbrtn dedi: Bana da yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... eren_.btw ekleyin yardımcı olayım hocam irfanbrtn dedi: Bana da yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... eren_.btw ekleyin yardımcı olayım hocam Artı 0 Eksi
irfanbrtn dedi: Bana da yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... eren_.btw ekleyin yardımcı olayım hocam irfanbrtn dedi: Bana da yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... eren_.btw ekleyin yardımcı olayım hocam
irfanbrtn Zeptopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #16 Lexussx dedi: Eren_. Btw ekleyin yardımcı olayım hocam. Eren_. Btw ekleyin yardımcı olayım hocam. Genişletmek için tıkla... Discord yok mu acaba? Artı 0 Eksi
Lexussx dedi: Eren_. Btw ekleyin yardımcı olayım hocam. Eren_. Btw ekleyin yardımcı olayım hocam. Genişletmek için tıkla... Discord yok mu acaba?
Lexussx Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #17 irfanbrtn dedi: Discord yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... kullanmıyorum Artı 0 Eksi
irfanbrtn Zeptopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #18 Lexussx dedi: Eren_. Btw ekleyin yardımcı olayım hocam. Eren_. Btw ekleyin yardımcı olayım hocam. Genişletmek için tıkla... Ekledim. Artı 0 Eksi
Lexussx dedi: Eren_. Btw ekleyin yardımcı olayım hocam. Eren_. Btw ekleyin yardımcı olayım hocam. Genişletmek için tıkla... Ekledim.