irfanbrtn Zeptopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 CS 1.6 wargods da eskiden hile kullanırken bir tarama yaptım. Şimdi artık hile kullanmıyorum. Ama wargods tekrardan tarama yapınca hileyi silmeme rağmen yine de kırmızı veriyor. Nasıl silebilirim? Yardımcı olur musunuz?
CS 1.6 wargods da eskiden hile kullanırken bir tarama yaptım. Şimdi artık hile kullanmıyorum. Ama wargods tekrardan tarama yapınca hileyi silmeme rağmen yine de kırmızı veriyor. Nasıl silebilirim? Yardımcı olur musunuz?
R Ruşendil00 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 297 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2025 #2 Oyunu tekrardan yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS irfanbrtn Zeptopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 Ruşendil00 dedi: Oyunu tekrardan yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim her şeyi yaptım ancak sonuç yine aynı. Artı 0 Eksi
Ruşendil00 dedi: Oyunu tekrardan yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim her şeyi yaptım ancak sonuç yine aynı.