Berk Günaydın Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 162 27 Eylül 2022 #1 RAM 6 Ekran kartı GT540m İşlemci i5 2430M CS'ye her girdiğimde böyle bir şey oluyor ve ayarlara tıklayınca tam orta kısmı büyük şekilde gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
CS'ye her girdiğimde böyle bir şey oluyor ve ayarlara tıklayınca tam orta kısmı büyük şekilde gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm totenritual 27 Eylül 2022 Berk Günaydın dedi: Eki Görüntüle 1529441 CS'ye her girdiğimde böyle bir şey oluyor ve ayarlara tıklayınca tam orta kısmı büyük şekilde gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam kütüphaneye gir, Counter Strike'a sağ tıkla, Özellikler de, Başlatma Seçeneklerini Ayarla'ya tıkla ve şunu yaz -w 1366 -h 768
Berk Günaydın dedi: Eki Görüntüle 1529441 CS'ye her girdiğimde böyle bir şey oluyor ve ayarlara tıklayınca tam orta kısmı büyük şekilde gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam kütüphaneye gir, Counter Strike'a sağ tıkla, Özellikler de, Başlatma Seçeneklerini Ayarla'ya tıkla ve şunu yaz -w 1366 -h 768
KS KS Berk Günaydın Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 162 27 Eylül 2022 #11 american_psycho dedi: Başka monitörde ya da televizyonda deneme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum döneceğim hocam Artı 0 Eksi
american_psycho dedi: Başka monitörde ya da televizyonda deneme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum döneceğim hocam
american_psycho Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 509 27 Eylül 2022 #12 jetboy_hrn1990 dedi: Counter-Strike kısayoluna özellikler de. Adres yoluna bu kodları ekle -w 1280 -h 720 Sizin çözünürlük ne ise o şekilde. Genişletmek için tıkla... Adres derken? Öyle bir şey gözükmüyor ki. Artı 0 Eksi
jetboy_hrn1990 dedi: Counter-Strike kısayoluna özellikler de. Adres yoluna bu kodları ekle -w 1280 -h 720 Sizin çözünürlük ne ise o şekilde. Genişletmek için tıkla... Adres derken? Öyle bir şey gözükmüyor ki.
KS KS Berk Günaydın Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 162 27 Eylül 2022 #13 totenritual dedi: Steam kütüphaneye gir, Counter-Strike'a sağ tıkla, özellikler de, başlatma seçeneklerini Ayarla'ya tıkla ve şunu yaz -w 1366 -h 768 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam sayenizde düzelttim Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
totenritual dedi: Steam kütüphaneye gir, Counter-Strike'a sağ tıkla, özellikler de, başlatma seçeneklerini Ayarla'ya tıkla ve şunu yaz -w 1366 -h 768 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam sayenizde düzelttim
totenritual Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 818 Makaleler 3 Çözümler 7 27 Eylül 2022 #14 Ya da Config dosyasını biliyorsan oraya gir, çözünürlükle ilgili bir yazı var (resolution yazıyor olabilir). Oradaki değerleri kendi monitör değerlerinle değiştir (1366x768). Berk Günaydın dedi: Sağ olun hocam sayenizde düzelttim Genişletmek için tıkla... Rica ederim Artı 0 Eksi
Ya da Config dosyasını biliyorsan oraya gir, çözünürlükle ilgili bir yazı var (resolution yazıyor olabilir). Oradaki değerleri kendi monitör değerlerinle değiştir (1366x768). Berk Günaydın dedi: Sağ olun hocam sayenizde düzelttim Genişletmek için tıkla... Rica ederim