Çözüldü CS 1.6 yüksek FPS kaldırmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

quazzart15

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendi oyunumda monitör ile aynı Hz yani 75 FPS alıyordum. Sonra düşey senkranizasyonu kapattım ve fps_modem 99999, fps_max 99999, developer 2 kodlarını yazdım. 1000FPS alıyorum fakat bu sefer de oyun kendiliğinden takılıyor bazen karakter yürümüyor veya komutlara çok geç cevap veriyor. Sizce bunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
CS1.6'da 300'den sonra oyun bozuluyor eğer v23 patch atılmadıysa ki büyük ihtimalle atılmayan bir serverde oynuyorsunuz. Yani arkadaşlar sanki güncel bir FPS oyunu oynuyormuşsun gibi cevap yazmış ama fps_max 300 komutunu kullanmanı öneririm bu eski oyun için en sağlıklı değer bu.
Arkadaşlar kendi oyunumda monitör ile aynı Hz yani 75 FPS alıyordum. Sonra düşey senkranizasyonu kapattım ve fps_modem 99999, fps_max 99999, developer 2 kodlarını yazdım. 1000FPS alıyorum fakat bu sefer de oyun kendiliğinden takılıyor bazen karakter yürümüyor veya komutlara çok geç cevap veriyor. Sizce bunu nasıl çözebilirim?

İsterseniz 99999 FPS oynayın monitör 75 Hz 75 FPS görebilirsiniz o yüzden V-Sync açın öyle oynayın.

CS1.6'da 300'den sonra oyun bozuluyor eğer v23 patch atılmadıysa ki büyük ihtimalle atılmayan bir serverde oynuyorsunuz. Yani arkadaşlar sanki güncel bir FPS oyunu oynuyormuşsun gibi cevap yazmış ama fps_max 300 komutunu kullanmanı öneririm bu eski oyun için en sağlıklı değer bu.

Çözüm
CS1.6'da 300'den sonra oyun bozuluyor eğer V23 patch atılmadıysa ki büyük ihtimalle atılmayan bir serverde oynuyorsunuz. Yani arkadaşlar sanki güncel bir FPS oyunu oynuyormuşsun gibi cevap yazmış ama fps_max 300 komutunu kullanmanı öneririm bu eski oyun için en sağlıklı değer bu.

Yardımınız için sağ olun denedim oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı