K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 642 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar FPS CFG sonrası haritada gölge yer kalmadı her taraf beyaz oldu, CS'yi silip yükledim aynı.
Arkadaşlar FPS CFG sonrası haritada gölge yer kalmadı her taraf beyaz oldu, CS'yi silip yükledim aynı.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.351 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 9 Temmuz 2024 #2 korkusuzz dedi: Arkadaşlar FPS CFG sonrası haritada gölge yer kalmadı her taraf beyaz oldu, CS'yi silip yükledim aynı. Genişletmek için tıkla... Nereden silip yükledin? Steam mi? Şöyle bir yere bak bakalım herhangi bir CS.ini veya FPS.cfg veya FPS.ini gibi dosya var mı, gerçi silmişsin, sil sonra bak buralara, sonra yükle. C:\Users\kullanıcı adın\AppData\Local\Steam\CS1.6 Ya da nereye kurmuşsa işte o dosyaları. Artı 0 Eksi
korkusuzz dedi: Arkadaşlar FPS CFG sonrası haritada gölge yer kalmadı her taraf beyaz oldu, CS'yi silip yükledim aynı. Genişletmek için tıkla... Nereden silip yükledin? Steam mi? Şöyle bir yere bak bakalım herhangi bir CS.ini veya FPS.cfg veya FPS.ini gibi dosya var mı, gerçi silmişsin, sil sonra bak buralara, sonra yükle. C:\Users\kullanıcı adın\AppData\Local\Steam\CS1.6 Ya da nereye kurmuşsa işte o dosyaları.
KS KS K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 642 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 Hallettim usta Artı 0 Eksi