berk.tsyrk Femtopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Selamünalyeküm ben Jail'de komutcuyum. İkide bir mikrofon basmaktan oyuna odaklanamiyorum. Mikrofonu hep acik birakmanin yolu yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2024
Selamünalyeküm ben Jail'de komutcuyum. İkide bir mikrofon basmaktan oyuna odaklanamiyorum. Mikrofonu hep acik birakmanin yolu yok mu?
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.554 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #2 Konsola +voicerecord yazarak sürekli açık tutarsınız kapatmak istersenizde -voicerecord yazmanız yeterli. Artı 0 Eksi
Konsola +voicerecord yazarak sürekli açık tutarsınız kapatmak istersenizde -voicerecord yazmanız yeterli.
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #3 berk.tsyrk dedi: Selamünalyeküm ben Jail'de komutcuyum. İkide bir mikrofon basmaktan oyuna odaklanamiyorum. Mikrofonu hep acik birakmanin yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği komutu “bind k +voicerecord” şeklinde ayarlayın bence. Artı 0 Eksi
berk.tsyrk dedi: Selamünalyeküm ben Jail'de komutcuyum. İkide bir mikrofon basmaktan oyuna odaklanamiyorum. Mikrofonu hep acik birakmanin yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği komutu “bind k +voicerecord” şeklinde ayarlayın bence.