CS 1.6 için server açmak istiyorum. HLDS.exe ile server oluşturuyorum. Lakin IP adresi 192 168 x x oluyor her zaman. Ben bunu dünyaya açık IP adresi yapmak istiyorum. Ngrok ile yönlendirme yaptım. Yerel ağda açıp sunucuyu, ngrok ile dünyaya açık yaptım. Portu paneldekine göre seçtim.
Lakin ngrok IP adresini verdiğim arkadaşım hala giremiyor. Ngrok localhost:27015e yönlendirme yapıyor. HLDS.exe ise 192 168 x x :27015 olarak IP atıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. @Format at knk
Başka odalarda yapın. Sunucuyu kim açacaksa her odada o kişi olsun. Biz yapıyorduk. 2 oda kuruyorduk 4 arkadaş birinde 4 arkadaş birindeydi. Ben 2 odada da vardım ve sunucuyu ben kuruyordum.
dostum cs 1.6 serveri açmak için vds kiralaman gerek yada hiç uğraşmadan csduragı oyunyoneticisi gibi firmalardan sw kiralayabilirsin kendi bilgisayarından cs 1.6 serveri kurarsan giremezler cgnat sistemi vardır.
Dostum CS 1.6 serveri açmak için VDS kiralaman gerek ya da hiç uğraşmadan csduragı oyunyoneticisi gibi firmalardan SW kiralayabilirsin kendi bilgisayarından CS 1.6 serveri kurarsan giremezler CGNAT sistemi vardır.
ngrok sistemi çalışsa bile serverde aşırı ping olur oynanmıcak düzeyde olur eskiden modemden port açınca adamlar girebiliyordu ama artık cgnat diye bi sistem geldi modemden port açılmıyor o yüzden server kiralamaktan başka çözüm yok dediğim gibi ngrok sistemi çalışsa bile çok pingli olur
Hamachi ile kurup oynayabilirsiniz. Ngrok kullanımını bilmiyorum. Onun dışında aylık 25-30 TL vererek sunucu kiralayabilirsiniz. Sunuculara başkaları da gelir ve fastDL ile maplar daha hızlı iner. Bu arada csdurağından uzak durun eğer kiralayacaksanız.