CS 1.6 için server açmak istiyorum. HLDS.exe ile server oluşturuyorum. Lakin IP adresi 192 168 x x oluyor her zaman. Ben bunu dünyaya açık IP adresi yapmak istiyorum. Ngrok ile yönlendirme yaptım. Yerel ağda açıp sunucuyu, ngrok ile dünyaya açık yaptım. Portu paneldekine göre seçtim.
Lakin ngrok IP adresini verdiğim arkadaşım hala giremiyor. Ngrok localhost:27015e yönlendirme yapıyor. HLDS.exe ise 192 168 x x :27015 olarak IP atıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. @Format at knk
Başka odalarda yapın. Sunucuyu kim açacaksa her odada o kişi olsun. Biz yapıyorduk. 2 oda kuruyorduk 4 arkadaş birinde 4 arkadaş birindeydi. Ben 2 odada da vardım ve sunucuyu ben kuruyordum.
Başka odalarda yapın. Sunucuyu kim açacaksa her odada o kişi olsun. Biz yapıyorduk. 2 oda kuruyorduk 4 arkadaş birinde 4 arkadaş birindeydi. Ben 2 odada da vardım ve sunucuyu ben kuruyordum.