Alpren321 Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 15 11 Şubat 2023 #1 CS 1.6'da çok oyunculuya bastığımda serverlar gözükmüyor yardım eder misiniz? Önceden indirdiğimde hep serverlar oluyordu.
CS 1.6'da çok oyunculuya bastığımda serverlar gözükmüyor yardım eder misiniz? Önceden indirdiğimde hep serverlar oluyordu.
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #2 Counter Strike 1.6 Server List | Search Cs Stats, Rankings, and Banners - Game Tracker buradan istediğiniz sunucunun ipsini konsola connect ip yazarak girebilirsiniz.
Counter Strike 1.6 Server List | Search Cs Stats, Rankings, and Banners - Game Tracker buradan istediğiniz sunucunun ipsini konsola connect ip yazarak girebilirsiniz.
Alpren321 Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 15 12 Şubat 2023 #3 Deutschtay dedi: Counter Strike 1.6 Server List | Search Cs Stats, Rankings, and Banners - Game Tracker buradan istediğiniz sunucunun IPS'ini konsola connect IP yazarak girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oradanda denedim ama giriş yaparken download kısmı hiç ilerlemiyor internetten kaynaklı olabilir mi?
Deutschtay dedi: Counter Strike 1.6 Server List | Search Cs Stats, Rankings, and Banners - Game Tracker buradan istediğiniz sunucunun IPS'ini konsola connect IP yazarak girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oradanda denedim ama giriş yaparken download kısmı hiç ilerlemiyor internetten kaynaklı olabilir mi?
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 Alpren321 dedi: Oradanda denedim ama giriş yaparken download kısmı hiç ilerlemiyor internetten kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İlerlemese de arkada yüklüyor olabilir. İnternet hızınız nedir?
Alpren321 dedi: Oradanda denedim ama giriş yaparken download kısmı hiç ilerlemiyor internetten kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İlerlemese de arkada yüklüyor olabilir. İnternet hızınız nedir?
Alpren321 Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 15 12 Şubat 2023 #5 Deutschtay dedi: İlerlemese de arkada yüklüyor olabilir. İnternet hızınız nedir? Genişletmek için tıkla... Bayağı bekledim ama olmadı 24Mbps.
Deutschtay dedi: İlerlemese de arkada yüklüyor olabilir. İnternet hızınız nedir? Genişletmek için tıkla... Bayağı bekledim ama olmadı 24Mbps.