CS 1.6'da yüksek ping değeri

dark2323

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS1.6 da yüksek ping alıyorum. Bir de durmadan lag oluyor. Şimdi hız testi yapıyorum gelen hız şu 5.0 Mbps hız. Nasıl düşürürüm pingi? Bir de sadece CS 1.6'da oluyor. Muhtemelen bir ping kodu degişti ama hepsi normal. Bildiğim ping kodları bu arada oyunu Steam'de oynuyorum. Bildigim kodlar bunlar. Başka da bilmiyorum. Oyunda aldıgım FPS arası 500 ile 1000 arası. Bir de ama 500 FPS'yi oyuncu falan gördügünde oluyor. Başka ping kodu varsa söyleyin çünkü eskiden böyle değildi. Zaten girdigim serverde bazı hackerlar var. Ara sıra durmadan server çöküyordu. Hatta bir keresinde RAT'e degeri 999999999999 olmuştu. Ping 1000 ile dolaşıyordu. Muhtemelen bazı ping ayarları degişti ama ben Config dosyasını sildim ve geri yükledim yine de degişen bir şey olmadı.

|

|

rate
cl_cmdrate
cl_updaterate
cl_cmdbackup

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu komutlar ping değerini etkilemez. Oyun sunucusu ile sizin aranızda gidip gelen veri hızını değiştirir. Pingin fazla olması kablosuz bağlanım, birden çok kişi kullanımı (4ve üzeri), oynadığınız sunucunun yerel lokasyonu olarak değişir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı