CS 1.6'dan CS:GO'ya geçilmeli mi?

Hocam ben CS:GO'dan Valorant'a geçtim zamanında ve immortala kadar çıktım ama artık bıktırdı. Hileler çoğaldı, kitlesi iğrenç, oyun iyice sıkıcılaştı. Şu an cs:go oynuyorum ve mutluyum, kendine tekrar bağlıyor...

Hocam Riot Games gerçekten adam gibi adam ya. Bütün CSdeki Allah'a sövmeye meyilli veletler Valorant'a geçti. Hileciler Prime'da barınamadıklarını fark edip Valorant'a geçti mm de bile hileci sayısı azaldı. Ve buna rağmen oyun hala oyuncu rekoru kırıyor. Helal gerçekten.

Ters köşe yaptın .

İtemlardan para kasmak söylediğiniz kadar kolay değil ve Prime hesap almazsanız resmi sunucularda kasa düşüremezsiniz.

İtemlardan para kasmak söylediğiniz kadar kolay değil ve Prime hesap almazsanız resmi sunucularda kasa düşüremezsiniz.
Hocam Youtube'da bazı videolar hatırlıyorum. Adamlar kasadan bıçak çıktı diye acayip seviniyorlardı. Bunun nedeni nedir?

Bir de cfg kullanmak ile Vac ban yemenin alakası yok değil mi?

Hocam Youtube'da bazı videolar hatırlıyorum. Adamlar kasadan bıçak çıktı diye acayip seviniyorlardı. Bunun nedeni nedir?

Bir de cfg kullanmak ile Vac ban yemenin alakası yok değil mi?
Hocam kasa açtığınızda dediğim gibi rastgele bir eşya çıkar ve bunların steam pazarında değeri olur. Bıçaklar ise çıkması çok zor, çok para eden eşyalardır. Bana mesela 800 dolarlık bıçak düşmüştü sonrasında satmıştım.

Arkadasa katiliyorum daha 2 hafta once Hydra kasasi dustu 350TL'ye sattim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…