Ya hocam oyun bütün engellere rağmen korona dönemindeki oyuncu rekorunu geçti daha ne istiyorsunuz ya dönemin popüler çocuğu Valorant'ı mı geçsin. Geçer yakındada biraz hypeın sönmesi lazım Valorant'ın.
Hocam ben CS:GO'dan Valorant'a geçtim zamanında ve immortala kadar çıktım ama artık bıktırdı. Hileler çoğaldı, kitlesi iğrenç, oyun iyice sıkıcılaştı. Şu an cs:go oynuyorum ve mutluyum, kendine tekrar bağlıyor...
Hocam ben CS:GO'dan Valorant'a geçtim zamanında ve immortala kadar çıktım ama artık bıktırdı. Hileler çoğaldı, kitlesi iğrenç, oyun iyice sıkıcılaştı. Şu an CS:GO oynuyorum ve mutluyum, kendine tekrar bağlıyor...
Hocam Riot Games gerçekten adam gibi adam ya. Bütün CSdeki Allah'a sövmeye meyilli veletler Valorant'a geçti. Hileciler Prime'da barınamadıklarını fark edip Valorant'a geçti mm de bile hileci sayısı azaldı. Ve buna rağmen oyun hala oyuncu rekoru kırıyor. Helal gerçekten.
Hocam Riot Games gerçekten adam gibi adam ya. Bütün CSdeki Allah'a sövmeye meyilli veletler Valorant'a geçti. Hileciler Prime'da barınamadıklarını fark edip Valorant'a geçti mm de bile hileci sayısı azaldı. Ve buna rağmen oyun hala oyuncu rekoru kırıyor. Helal gerçekten.
Öte yandan her ay tüm zamanlar Online oyunu kırıp duran CS:GO.
Prime parasını kasalardan düşen itemlardan vs. rahatlıkla çıkabilirsiniz bu arada. Yeni kasalar geldiğinde 400 500 liralara dahi satılabiliyor. Ve düşme ihtimali az değil.
Hocam kasa açtığınızda dediğim gibi rastgele bir eşya çıkar ve bunların steam pazarında değeri olur. Bıçaklar ise çıkması çok zor, çok para eden eşyalardır. Bana mesela 800 dolarlık bıçak düşmüştü sonrasında satmıştım.
Öte yandan her ay tüm zamanlar Online oyunu kırıp duran CS:GO.
Prime parasını kasalardan düşen itemlardan vs. rahatlıkla çıkabilirsiniz bu arada. Yeni kasalar geldiğinde 400 500 liralara dahi satılabiliyor. Ve düşme ihtimali az değil.