CS 2, 300 dolar bıçak önerisi

roni008

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemici : Ryzen 5 5600

Ekran Kartı : Asus RTX 4060 Dual

Ram : XPG Gammix D30 3200 MHz 8×2 16 GB

Anakart : Asus Prime B550M-K

SSD : MLD M300 256 GB

HDD : WD Blue 500 GB
Hayırlı ramazanlar. Elimde AWP the end fabrikadan yeni çıkmış var. 12 Marta kadar takas korumalı takas banı bittiğinde bıçak almak istiyorum. 300 dolara pek mantıklı bir bıçak bulamadım aralarında kafama yatan pala bıçağı mazi fabrikadan yeni çıkmış var ama acaba bıçak + eldiven kombosu mu yapmalıyım ya da desen oyuna yeni geldiği için beklemek daha mı mantıklı fiyat artması falan tavsiyeleriniz nelerdir? Ben çok kararsız kaldım.

Hayırlı ramazanlar. Elimde AWP the end fabrikadan yeni çıkmış var. 12 Marta kadar takas korumalı takas banı bittiğinde bıçak almak istiyorum. 300 dolara pek mantıklı bir bıçak bulamadım aralarında kafama yatan pala bıçağı mazi fabrikadan yeni çıkmış var ama acaba bıçak + eldiven kombosu mu yapmalıyım ya da desen oyuna yeni geldiği için beklemek daha mı mantıklı fiyat artması falan tavsiyeleriniz nelerdir? Ben çok kararsız kaldım.
Skin haftalık droptan düştüğü için değeri artmaz her geçen gün düşecektir. Steam'den 300 dolara sattığını varsayarak eline geçecek para 260 dolar , CSFloat ile satsan skin 200 dolar sana kalan 196 dolar falan. Bunlara bakılabilir. Alttaki bıçaklara CSFloat'a göre bakılmıştır.

• Huntsman Knife | Marble Fade
  • Huntsman Knife | Tiger Tooth
  • Ursus Knife | Slaughter
  • Ursus Knife | Marble Fade

Deseni takas banı bittiği anda elden çıkarmak en mantıklısı sanırım cevabınız için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı