SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 833 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Arkadaşlar 4:3 olunca strech olmuyor ve Black bar oluyor. NVIDIA ekran kartı kullanıyorum, nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2025
Arkadaşlar 4:3 olunca strech olmuyor ve Black bar oluyor. NVIDIA ekran kartı kullanıyorum, nasıl çözebilirim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.364 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 SirDeacon dedi: Arkadaşlar 4:3 olunca strech olmuyor ve Black bar oluyor. NVIDIA ekran kartı kullanıyorum, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan masaüstü ve konumunu ayarla kısmına girip ölçeklendirme kısmını tam ekran yapın, ölçeklendirme nasıl yapılacak kısmından da GPU seçeneğini seçip uygula deyin.
SirDeacon dedi: Arkadaşlar 4:3 olunca strech olmuyor ve Black bar oluyor. NVIDIA ekran kartı kullanıyorum, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan masaüstü ve konumunu ayarla kısmına girip ölçeklendirme kısmını tam ekran yapın, ölçeklendirme nasıl yapılacak kısmından da GPU seçeneğini seçip uygula deyin.