Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 524 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #11 fitiq dedi: Ben de az önce fark ettim CS:GO'daki DPI ile CS2'deki DPI aynı olmasına rağmen arada bayağı fark var acaba sizde de mi öyle? Genişletmek için tıkla... Ben herhangi bir fark hissetmedim benim de aynı olarak geçti. FatihT38 dedi: Hocam CS2 de CS:GO'daki CFG mi nasıl aktif edeceğim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Config ayarlarını birebir geçiremiyoruz, konsolda çoğu komut çalışmıyor graph, silahı sol ele alma, viewmodel ayarları gibi daha birçok komut çalışmıyor.
fitiq dedi: Ben de az önce fark ettim CS:GO'daki DPI ile CS2'deki DPI aynı olmasına rağmen arada bayağı fark var acaba sizde de mi öyle? Genişletmek için tıkla... Ben herhangi bir fark hissetmedim benim de aynı olarak geçti. FatihT38 dedi: Hocam CS2 de CS:GO'daki CFG mi nasıl aktif edeceğim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Config ayarlarını birebir geçiremiyoruz, konsolda çoğu komut çalışmıyor graph, silahı sol ele alma, viewmodel ayarları gibi daha birçok komut çalışmıyor.
Monarchz Kilopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 805 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #12 fitiq dedi: Dediğiniz gibi adam vurmak oyun zevkinin önüne geçmemeli. Genişletmek için tıkla... 4:3'te daha rahat adam vuruyorum. Daha geçeli 5-6 ay olmadı. Bence 4:3 daha avantajlı.
fitiq dedi: Dediğiniz gibi adam vurmak oyun zevkinin önüne geçmemeli. Genişletmek için tıkla... 4:3'te daha rahat adam vuruyorum. Daha geçeli 5-6 ay olmadı. Bence 4:3 daha avantajlı.