CS 2 60 FPS'te takılı kaldı

Lejoner0060

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Saat 11.20 gibi Valorant oynarken elektrik gitti. Gelince PC'yi açtım fakat Valorant'ta ve CS'de 60 FPS'de kalıp kendini kısıtlıyor hatta düşüyordu. Ne yapacağımı bilmediğim için size danışayım dedim.

Selam arkadaşlar. Saat 11.20 gibi Valorant oynarken elektrik gitti. Gelince PC'yi açtım fakat Valorant'ta ve CS'de 60 FPS'de kalıp kendini kısıtlıyor hatta düşüyordu. Ne yapacağımı bilmediğim için size danışayım dedim.

NVIDIA masasında FPS kısıtlaması olabilir. Kontrol et.

hocam büyük ihtimalle fps kısıtlanmıştır oyun ayarlarından fps sınırına sorun yoksa ekran kartı driverindeki fps kısıtlama özelliğini kontrol edebilirsiniz.

PC'ye bir restart çek kapat aç bir kerede bende işe yarıyordu denemeye değer. Bazen benim laptopta elekrik kesintisi/kablo çıkması sonrası işlemci güç kesip kendini korumaya alıyor ve düşük voltajda çalışıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı