BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 998 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 İyi sosyaller. Arkadaşlar CS 2 açılmıyordu Valve ekranı geliyordu onu bir şekilde başlangıç kodu ile çözdüm bu sefer de Alt+Tab yapınca oyun ekranı geri gelmiyor kapat aç yapmam gerekiyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
İyi sosyaller. Arkadaşlar CS 2 açılmıyordu Valve ekranı geliyordu onu bir şekilde başlangıç kodu ile çözdüm bu sefer de Alt+Tab yapınca oyun ekranı geri gelmiyor kapat aç yapmam gerekiyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm BlueAim 3 Temmuz 2024 Pinow dedi: Kaldırmıyor olabilir işlemci bir tık düşük. Genişletmek için tıkla... Hocam 150 FPS alıyorum. Çözüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda kileri yapın arkadaşlar bende işe yaradı.
Pinow dedi: Kaldırmıyor olabilir işlemci bir tık düşük. Genişletmek için tıkla... Hocam 150 FPS alıyorum. Çözüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda kileri yapın arkadaşlar bende işe yaradı.
Pinow Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #2 Sistem özellikleriniz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 998 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #3 Pinow dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... AMD Radeon R9 380(4 GB) AMD Ryzen 5 1600 12nm. 8 GB RAM. Artı 0 Eksi
Pinow dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... AMD Radeon R9 380(4 GB) AMD Ryzen 5 1600 12nm. 8 GB RAM.
Pinow Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #4 BlueAim dedi: AMD Radeon R9 380(4 GB) AMD Ryzen 5 1600 12nm. 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Kaldırmıyor olabilir işlemci bir tık düşük. Artı 0 Eksi
BlueAim dedi: AMD Radeon R9 380(4 GB) AMD Ryzen 5 1600 12nm. 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Kaldırmıyor olabilir işlemci bir tık düşük.
KS KS BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 998 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #5 Pinow dedi: Kaldırmıyor olabilir işlemci bir tık düşük. Genişletmek için tıkla... Hocam 150 FPS alıyorum. Çözüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda kileri yapın arkadaşlar bende işe yaradı. Artı 0 Eksi Çözüm
Pinow dedi: Kaldırmıyor olabilir işlemci bir tık düşük. Genişletmek için tıkla... Hocam 150 FPS alıyorum. Çözüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda kileri yapın arkadaşlar bende işe yaradı.