stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 224 3 Eylül 2023 #1 Steam kütüphaneden betayı açıp oyna diyorum sonrasında içerik indiriliyor diyor. İndirme bittikten sonra bir şey olmuyor, tekrar tekrar yapıyorum her seferinde aynı senaryoyu veriyor ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
Steam kütüphaneden betayı açıp oyna diyorum sonrasında içerik indiriliyor diyor. İndirme bittikten sonra bir şey olmuyor, tekrar tekrar yapıyorum her seferinde aynı senaryoyu veriyor ne yapmam lazım?
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 3 Eylül 2023 #2 Seçkin olmanız lazım ve rankınızın olması. Oyun içinden betaya katılın. Artı 0 Eksi
KS KS stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 224 3 Eylül 2023 #3 ORGANIZE dedi: Seçkin olmanız lazım ve rankınızın olması. Oyun içinden betaya katılın. Genişletmek için tıkla... Seçkin var ve rankım açık oyun içindeki bildirimden betaya girdim. Artı 0 Eksi
ORGANIZE dedi: Seçkin olmanız lazım ve rankınızın olması. Oyun içinden betaya katılın. Genişletmek için tıkla... Seçkin var ve rankım açık oyun içindeki bildirimden betaya girdim.