Çözüldü CS 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zeyyo

Femtopat
Daha fazla  
CS2 geldiğinde güncelledim ama oyunu başlatmak istediğimde açılıyor gibi gözüküp kapanıyor tekrar.

Çözüm

Bu şekilde:

Arkadaşlar başlatma seçeneklerine
+Fps_max 0 -high -novid -freq 144 +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2 -allow_third_party_software
yazınca düzeldi sorunum.
Ne sıkıntılı oyunmuş arkadaş sadece bende yüksek FPS alıp açılıyor herhalde sistemim de iyi değil sizin sistem nedir?

3090'lı arkadaşımda oyun kasıyor drop yiyor benim sistem RX 5600 yağ gibi akıyor nasıl oyun bu.

3090'lı arkadaşımda oyun kasıyor drop yiyor benim sistem RX 5600 yağ gibi akıyor nasıl oyun bu.
Bende r5 5600 ve rx6600 ile 300 fps oynuyorum sanırım bazıları gerçekten pc kullanmayı bilmiyor. 3090 ile nasıl kasabilir?

Bende de oyunda herhangi bir maça girince siyah ekrana atıyordu. Sesler, her şey vardı ama görüntü yoktu sadece. Önce Steam'i tamamen kapattım. Sonra yönetici olarak çalıştırıp dosyaları doğruladım. Oyuna girmeden önce sistemi bir kez yeniden başlattım. Sonra oyuna girdim ve düzeldi. Bu yöntemi dene. Umarım düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…