Z zeyyo Femtopat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ekim 2023 #1 CS2 geldiğinde güncelledim ama oyunu başlatmak istediğimde açılıyor gibi gözüküp kapanıyor tekrar.
Çözüm Z Z zeyyo 26 Ekim 2023 f0ze dedi: @zeyyo sisteminin bilgilerini buraya yazarsan yardımcı oluruz. Mesela ekran kartı, işlemci ve RAM bilgilerini yazmanı istiyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu şekilde: Arkadaşlar başlatma seçeneklerine +Fps_max 0 -high -novid -freq 144 +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2 -allow_third_party_software yazınca düzeldi sorunum.
f0ze dedi: @zeyyo sisteminin bilgilerini buraya yazarsan yardımcı oluruz. Mesela ekran kartı, işlemci ve RAM bilgilerini yazmanı istiyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu şekilde: Arkadaşlar başlatma seçeneklerine +Fps_max 0 -high -novid -freq 144 +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2 -allow_third_party_software yazınca düzeldi sorunum.
ZechPhoenix Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 340 Çözümler 2 Yer İstanbul/Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 2 Ekim 2023 #11 Barış_244 dedi: Barış_244 dedi: DirectX 11 veya üstü olması lazım CS2 oynayabilmeniz için. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... DirectX 12 yüklü gözüküyor. Artı 0 Eksi
Barış_244 dedi: Barış_244 dedi: DirectX 11 veya üstü olması lazım CS2 oynayabilmeniz için. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... DirectX 12 yüklü gözüküyor.
KS KS Z zeyyo Femtopat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ekim 2023 #12 f0ze dedi: @zeyyo Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin. Eğer sorun çözülmez ise oyunu kaldırıp, tekrar kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... dosyaları doğruladım, tekrardan kurdum oyunu yine olmuyor n1xo dedi: Başlatma seçeneklerini temizleyin. Genişletmek için tıkla... temizledim ama düzelmiyor n1xo dedi: Başlatma seçeneklerini temizleyin. Genişletmek için tıkla... olmadı 486952 dedi: Hocam sistem yeterlimidir? Genişletmek için tıkla... açıkcası sistemimin yeterli olup olmadığına nasıl bakıcam bilmiyorum Son düzenleme: 2 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
f0ze dedi: @zeyyo Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin. Eğer sorun çözülmez ise oyunu kaldırıp, tekrar kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... dosyaları doğruladım, tekrardan kurdum oyunu yine olmuyor n1xo dedi: Başlatma seçeneklerini temizleyin. Genişletmek için tıkla... temizledim ama düzelmiyor n1xo dedi: Başlatma seçeneklerini temizleyin. Genişletmek için tıkla... olmadı 486952 dedi: Hocam sistem yeterlimidir? Genişletmek için tıkla... açıkcası sistemimin yeterli olup olmadığına nasıl bakıcam bilmiyorum
f0ze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.862 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Ekim 2023 #13 @zeyyo sisteminin bilgilerini buraya yazarsan yardımcı oluruz. Mesela ekran kartı, işlemci ve ram bilgilerini yazmanı istiyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
@zeyyo sisteminin bilgilerini buraya yazarsan yardımcı oluruz. Mesela ekran kartı, işlemci ve ram bilgilerini yazmanı istiyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Z zeyyo Femtopat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ekim 2023 #14 f0ze dedi: @zeyyo sisteminin bilgilerini buraya yazarsan yardımcı oluruz. Mesela ekran kartı, işlemci ve RAM bilgilerini yazmanı istiyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu şekilde: Arkadaşlar başlatma seçeneklerine +Fps_max 0 -high -novid -freq 144 +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2 -allow_third_party_software yazınca düzeldi sorunum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 4,1 KB · Görüntüleme: 80 Artı 0 Eksi Çözüm
f0ze dedi: @zeyyo sisteminin bilgilerini buraya yazarsan yardımcı oluruz. Mesela ekran kartı, işlemci ve RAM bilgilerini yazmanı istiyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu şekilde: Arkadaşlar başlatma seçeneklerine +Fps_max 0 -high -novid -freq 144 +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2 -allow_third_party_software yazınca düzeldi sorunum.