BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 998 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, oyun en son bir güncelleme gelmişti oyun ondan önce açılıyordu şu anda Valve ekranı geliyor beni oyundan atıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Not: Bilgisayarım CS 2'yi rahatlıkla kaldırabiliyor.
Arkadaşlar merhaba, oyun en son bir güncelleme gelmişti oyun ondan önce açılıyordu şu anda Valve ekranı geliyor beni oyundan atıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Not: Bilgisayarım CS 2'yi rahatlıkla kaldırabiliyor.
Çözüm BlueAim 11 Temmuz 2024 Rawishaa dedi: Herhangi bir hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam hata vermiyor oyun dosyalarından EXE'den açıyorum oyuna giriyor ama yoldaş giremiyorum Steam'den başlat dediğimde Valve ekranı geliyor oyundan atıyor. Rawishaa dedi: Herhangi bir hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir sürü başlatma kodu denedim yine olmadı. Çözüm: Arkadaşlar Steam'ı sil yükle yaptım düzeldi.
Rawishaa dedi: Herhangi bir hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam hata vermiyor oyun dosyalarından EXE'den açıyorum oyuna giriyor ama yoldaş giremiyorum Steam'den başlat dediğimde Valve ekranı geliyor oyundan atıyor. Rawishaa dedi: Herhangi bir hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir sürü başlatma kodu denedim yine olmadı. Çözüm: Arkadaşlar Steam'ı sil yükle yaptım düzeldi.
R Rawishaa Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 542 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB / Intel i7-4790 / 16 GB RAM / Redragon K617 Fizz Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 Herhangi bir hata veriyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 998 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 Rawishaa dedi: Herhangi bir hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam hata vermiyor oyun dosyalarından EXE'den açıyorum oyuna giriyor ama yoldaş giremiyorum Steam'den başlat dediğimde Valve ekranı geliyor oyundan atıyor. Rawishaa dedi: Herhangi bir hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir sürü başlatma kodu denedim yine olmadı. Çözüm: Arkadaşlar Steam'ı sil yükle yaptım düzeldi. Son düzenleme: 11 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Rawishaa dedi: Herhangi bir hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam hata vermiyor oyun dosyalarından EXE'den açıyorum oyuna giriyor ama yoldaş giremiyorum Steam'den başlat dediğimde Valve ekranı geliyor oyundan atıyor. Rawishaa dedi: Herhangi bir hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir sürü başlatma kodu denedim yine olmadı. Çözüm: Arkadaşlar Steam'ı sil yükle yaptım düzeldi.