TheyMemo Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 CS 2 açılmıyor açılırken böyle bir şey oluyor ve öyle duruyor. Alta siyah ekran oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2024
7 784386 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 216 4 Ağustos 2024 #2 Hocam bende olmuştu aynısı geçen gün. CTRL-Alt-Dlt Görev Yöneticisi'nden görevine son vermeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Hocam bende olmuştu aynısı geçen gün. CTRL-Alt-Dlt Görev Yöneticisi'nden görevine son vermeyi deneyin.
KS KS TheyMemo Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 784386 dedi: Hocam bende olmuştu aynısı geçen gün. CTRL-alt-dlt Görev Yöneticisi'nden görevine son vermeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor kaç kere yaptım. Artı 0 Eksi
784386 dedi: Hocam bende olmuştu aynısı geçen gün. CTRL-alt-dlt Görev Yöneticisi'nden görevine son vermeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor kaç kere yaptım.
E eldenring hastasıyım Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 417 4 Ağustos 2024 #4 TheyMemo dedi: CS 2 açılmıyor açılırken böyle bir şey oluyor ve öyle duruyor. Alta siyah ekran oluyor. Eki Görüntüle 2273318 Genişletmek için tıkla... Hocam daha bugün indirdim bende de aynısı oldu dosyaları doğruladım olmadı oyunu tekrar silip yüklediğimde düzelmişti. Artı 0 Eksi
TheyMemo dedi: CS 2 açılmıyor açılırken böyle bir şey oluyor ve öyle duruyor. Alta siyah ekran oluyor. Eki Görüntüle 2273318 Genişletmek için tıkla... Hocam daha bugün indirdim bende de aynısı oldu dosyaları doğruladım olmadı oyunu tekrar silip yüklediğimde düzelmişti.
KS KS TheyMemo Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #5 eldenring hastasıyım dedi: Hocam daha bugün indirdim bende de aynısı oldu dosyaları doğruladım olmadı oyunu tekrar silip yüklediğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun mu var diye silip yükledim silmeden önce lobi sesi geliyordu silip yükledim sadece bu ekran geldi. Artı 0 Eksi
eldenring hastasıyım dedi: Hocam daha bugün indirdim bende de aynısı oldu dosyaları doğruladım olmadı oyunu tekrar silip yüklediğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun mu var diye silip yükledim silmeden önce lobi sesi geliyordu silip yükledim sadece bu ekran geldi.