cankem122 Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #1 CT ajanı almayı düşünüyorum. Bunlar arasında oyun içi en iyi duran hangisi sizce? Fikirlerinizi merak ediyorum. Özellikle vurgulanan hangisiyse onu alırım bu arada Not: Farklı fikirlere de açığım. Ajan 1- Sous-Lieutenant Ajan 2- Chem-Haz SWAT Ajan 3- Seal Team 6 Soldier | NSWC SEAL Ajan 3- Operator | FBI SWAT Ajan - Sergeant Bombson | SWAT Ajan 4- John 'Van Healen' Kask | SWAT Ajan 5- Michael Syfers | FBI Sniper Ajan 6- 'Two Times' McCoy | TACP Cavalry Ajan 7- Markus Delrow | FBI HRT Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2025
CT ajanı almayı düşünüyorum. Bunlar arasında oyun içi en iyi duran hangisi sizce? Fikirlerinizi merak ediyorum. Özellikle vurgulanan hangisiyse onu alırım bu arada Not: Farklı fikirlere de açığım. Ajan 1- Sous-Lieutenant Ajan 2- Chem-Haz SWAT Ajan 3- Seal Team 6 Soldier | NSWC SEAL Ajan 3- Operator | FBI SWAT Ajan - Sergeant Bombson | SWAT Ajan 4- John 'Van Healen' Kask | SWAT Ajan 5- Michael Syfers | FBI Sniper Ajan 6- 'Two Times' McCoy | TACP Cavalry Ajan 7- Markus Delrow | FBI HRT
4 494138 Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 563 Çözümler 4 22 Ocak 2025 #2 Operator | FBI SWAT bence en iyi duranı.
cankem122 Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #3 494138 dedi: Operator | FBI SWAT bence en iyi duranı. Genişletmek için tıkla... Benim de ilk tercihim oydu ama ilk 2 ajan da güzel geldi gözüme ama oyun içi görmedim o yüzden emin olamadım onlardan
494138 dedi: Operator | FBI SWAT bence en iyi duranı. Genişletmek için tıkla... Benim de ilk tercihim oydu ama ilk 2 ajan da güzel geldi gözüme ama oyun içi görmedim o yüzden emin olamadım onlardan
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 26 22 Ocak 2025 #4 Seal Team 6 Soldier | NSWC SEAL kullanıyordum daha önce. İyi bence.
cankem122 Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #5 Yürüyen HLTV dedi: Seal Team 6 Soldier | NSWC SEAL kullanıyordum daha önce. İyi bence. Genişletmek için tıkla... Evet o da çok güzel ama neredeyse aynı fiyata 3rd Commando KSK karakteri var o daha güzel gibi
Yürüyen HLTV dedi: Seal Team 6 Soldier | NSWC SEAL kullanıyordum daha önce. İyi bence. Genişletmek için tıkla... Evet o da çok güzel ama neredeyse aynı fiyata 3rd Commando KSK karakteri var o daha güzel gibi