AradıÄın satılık AK-47 | İmparatoriçe (Az AÅınmıÅ) Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!
AradıÄın satılık AK-47 | Neon Sürücü (Görevde KullanılmıÅ) Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!
Empress, Aquamarine ve Inheritance bu bütçedeki en iyi seçeneklerdir bana göre, skin konusu kişisel o yüzden herkes kendine göre güzel olanı yazar. Ben İmparatoriçe (Empress) alırdım
Kime göre gereksiz ya? Aynen bozuk skin Zevkler ve renkler tartışılmaz benim favorim Frontside misty. Sırf disslike atıldı diye böyle hal ve hareketlere girmenize gerek yok. İyi akşamlar dilerim.
Kime göre gereksiz ya? Aynen bozuk skin zevkler ve renkler tartışılmaz benim favorim Frontside Misty. Sırf disslike atıldı diye böyle hal ve hareketlere girmenize gerek yok. İyi akşamlar dilerim.
Kişiden kişiye göre değişir evet. Benim gözümde Frontside Misty iğrenç bir desene sahip bu yüzden düzgünce sticker bile koyulmuyor. Anca rastgele Cloud9 stickerlarını yapıştırırlar.