E ERDİSKO Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 Merhaba CS 2 de bir sorunum var atölye haritalarında sv_cheats açıkken hassasiyetim aşırı derece bozuluyor. Kontrol dahi edemiyorum ama sv_cheats kapalıyken düzeliyor. Aim alıştırması yapacağım ama sv_cheatsız çalışmıyor. Nasıl düzeltebilririm? Ekran Kaydı
Merhaba CS 2 de bir sorunum var atölye haritalarında sv_cheats açıkken hassasiyetim aşırı derece bozuluyor. Kontrol dahi edemiyorum ama sv_cheats kapalıyken düzeliyor. Aim alıştırması yapacağım ama sv_cheatsız çalışmıyor. Nasıl düzeltebilririm? Ekran Kaydı
S svencool Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 101 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 31 Aralık 2024 #2 Her haritada mı oluyor?
E ERDİSKO Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #3 svencool dedi: Her haritada mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet maalesef
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.647 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #4 Konsola sensitivity komutunu ve hangi hassasiyette oynuyorsanız onu yazıp tekrar deneyin hocam. Veya mp_restartgame 1 uygulayın.
Konsola sensitivity komutunu ve hangi hassasiyette oynuyorsanız onu yazıp tekrar deneyin hocam. Veya mp_restartgame 1 uygulayın.
E ERDİSKO Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #5 Yuuki dedi: Konsola sensitivity komutunu ve hangi hassasiyette oynuyorsanız onu yazıp tekrar deneyin hocam. Veya mp_restartgame 1 uygulayın. Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim olmuyor hocam
Yuuki dedi: Konsola sensitivity komutunu ve hangi hassasiyette oynuyorsanız onu yazıp tekrar deneyin hocam. Veya mp_restartgame 1 uygulayın. Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim olmuyor hocam