Çözüldü CS 2 ayarları başka hesaba nasıl aktarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zennun

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
~ 144 Hz Oled Monitor

~ RTX 3080 8GB Laptop GPU

~ 32 GB RAM

~ Amd Ryzen 7 5800H CPU

~ Logitech G305 Mouse

~ Headphones: YK Desing V1 Pro Max
Meslek
Kütüphane Görevlisi
Arkadaşlar kusura bakmayın saçma bir soru soruyorum fakat unuttum. Nereyi arasam bulamıyorum. Önceden biliyordum yerini fakat şu anda aklımda değil ve CS 2 oynamak istiyorum. CFG değil miydi önceki hesabımda ki ayarlarım ile burada ki ayarlarım arkadaşım sağ olsun değiştirdi ayarların çoğu karmaşık ve ben karmaşık oynuyordum. Tekrar onların kodlarını bulamıyorum. Önceki hesabımda ise CFG midir ,ben mi yanlış söylüyorum bilmiyorum. Velhasılkelam CS2 ayarlarımı başka bir hesaba nasıl aktaracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata dosyasının içinde senin steam ID'ne ait klasör var. Bu klasörü bulmak için https://steamcommunity.com/id/BURASI SENİN LİNKİN/tradeoffers/privacy adresine gir, burada trade linkin olacak trade linkinin içerisinde partner=123456789& adında bir rakam göreceksin. Bu rakam senin cs ayarlarının içinde bulundurduğu klasörün adı.

Bu klasörü bulunca içine gir. İçerisinde 730 klasörünü bulacaksın. Bu klasörün içindeki tüm dosyalar senin CS ayarlarını barındırıyor. Kopyalayıp, yeni bir hesaba geçtiğinde aynı işlemleri uygulayarak içine kopyalayabilirsin. Yeni hesabında 730 klasörü yoksa CS ye bir kere girmen gerektiği içindir.
Ayarlar CFG dosyasına kaydedilir CFG dosyasını yedekleyip istediğiniz PC ve hesaba aktarabilirsiniz.

C:\Program Files (x86)\Steam\userdata dosyasının içinde senin steam ID'ne ait klasör var. Bu klasörü bulmak için https://steamcommunity.com/id/BURASI SENİN LİNKİN/tradeoffers/privacy adresine gir, burada trade linkin olacak trade linkinin içerisinde partner=123456789& adında bir rakam göreceksin. Bu rakam senin cs ayarlarının içinde bulundurduğu klasörün adı.

Bu klasörü bulunca içine gir. İçerisinde 730 klasörünü bulacaksın. Bu klasörün içindeki tüm dosyalar senin CS ayarlarını barındırıyor. Kopyalayıp, yeni bir hesaba geçtiğinde aynı işlemleri uygulayarak içine kopyalayabilirsin. Yeni hesabında 730 klasörü yoksa CS ye bir kere girmen gerektiği içindir.

Çözüm
C:\program files (x86)\Steam\userdata dosyasının içinde senin Steam ID'ne ait klasör var. Bu klasörü bulmak için https://steamcommunity.com/id/BURASI senin LİNKİN/tradeoffers/privacy adresine gir, burada trade linkin olacak trade linkinin içerisinde partner = 123456789& adında bir rakam göreceksin. Bu rakam senin CS ayarlarının içinde bulundurduğu klasörün adı.

Bu klasörü bulunca içine gir. İçerisinde 730 klasörünü bulacaksın. Bu klasörün içindeki tüm dosyalar senin CS ayarlarını barındırıyor. Kopyalayıp, yeni bir hesaba geçtiğinde aynı işlemleri uygulayarak içine kopyalayabilirsin. Yeni hesabında 730 klasörü yoksa CS'ye bir kere girmen gerektiği içindir.

İşte aradığım cevap burada çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı