CS 2 ayarlarını sıfırlamak mümkün mü?

Emre12345

Megapat
Daha fazla  
CS 2'de yaptığım bütün ayarları CFG dosyasını silerek sıfırlamayı biliyorum lakin tam anlamıyla götürdüğünü düşünmüyorum. Evet görüntü ayarları vs gitmiş olsa da nişangah ve hassasiyet ayarları hala duruyor. Atadığım "bind"lar da buna dahil. Bütün ayarları oyunu yeni alınmış haline getirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Bilgisi olan var mı?

userdata klasörünü silerseniz muhtemelen sıfırlanacaktır.
Normalde userdata içinde ilerleyip local içindeki cfg dosyasını silmeyi öneriyorlardı sonra dediğin gibi userdata dosyasını sildim dün. Dosyaları doğruladım. Oyun biraz daha iyi hale geldi. Ama bilmediğim bir sorun olur mu sence bu durumdan dolayı?

Normalde userdata içinde ilerleyip local içindeki cfg dosyasını silmeyi öneriyorlardı sonra dediğin gibi userdata dosyasını sildim dün. Dosyaları doğruladım. Oyun biraz daha iyi hale geldi. Ama bilmediğim bir sorun olur mu sence bu durumdan dolayı?
Bilmediğim bir sorun derken? Oyun açısından bir sorun olmaz ancak daha önce yaptığınız bindler falan gittiği için oynarken anlık sıkıntı çekebilirsiniz.

Bilmediğim bir sorun derken? Oyun açısından bir sorun olmaz ancak daha önce yaptığınız bindler falan gittiği için oynarken anlık sıkıntı çekebilirsiniz.
Hiç sorun değil, oyun yeni gibi olsun yeterli. Sorun derken de hata veya takılma vs yaşar mıyım acaba bilmediğim dosyayı sildim diye düşündüm. Sorun olmayacaksa güzel :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı