Çözüldü CS 2 ban yiyince ne oluyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hiç CS:GO veya CS 2 ban yemek ne anlama geliyor? Bu iki oyunu hiç oynamadım.

Ban derken; hesap askıya mı alınıyor, yoksa süreli bir ceza gibi bir şey mi var? Dalga geçmeyin, cidden bilmiyorum.

AFK mı kaldınız?

Hiç CS:GO veya CS 2 ban yemek ne anlama geliyor? Bu iki oyunu hiç oynamadım.

Ban derken; hesap askıya mı alınıyor, yoksa süreli bir ceza gibi bir şey mi var? Dalga geçmeyin, cidden bilmiyorum.

Hesabına kalıcı VAC ban geliyor ve senin hesabına bakan herkese "bu adam daha önce hile kullandı" der gibi banlandığınız oyunların sayısını gösteriyor. Bir de hiçbir şekilde açılmıyor.

Geçici olarak gelenler var; oyunu terk etmek, takım arkadaşına fazla hasar vermek vb. durumlarda zamanla artarak veriliyorlar. 30 dakikadan 1 haftaya kadar uzayabiliyor. Daha uzunu varsa ben görmedim.

Eğer çok fazla grieffing raporu alırsanız 1 hafta boyunca tekrar banlanıyorsunuz.

Halen var mı bilmiyorum lakin eskiden üst üste çok fazla rekabetçi maç oynadığınızda 2 ila 12 saatlik bir ban alıyordunuz.

Eğer çok fazla hile raporu alırsanız incelenene kadar Overwatch banı yiyorsunuz. Eğer bir şey çıkmazsa kaldırılıyor, çıkarsa da kalıcı olan VAC Ban alıyorsunuz.
Overwatch CS:GO zamanında vardı lakin CS2'de henüz rastlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı