Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 RAM 8 gb 3200 mhz İşlemci ryzen 3 5300 u Merhaba CS2 benzeri bomba kurmalı-çözmeli bir oyun arıyorum. Grafikler önemli değil oyuncusu olsun yeter ücretsiz olması önemli. Valorant harici Son düzenleme: 15 Eylül 2024
Merhaba CS2 benzeri bomba kurmalı-çözmeli bir oyun arıyorum. Grafikler önemli değil oyuncusu olsun yeter ücretsiz olması önemli. Valorant harici
6 615226 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 8 15 Eylül 2024 #2 İç sesim: Hayır, Valorant öneremezsin. C4 değil de normal ölüm maçı ve hedefleri olan bir oyun biliyorum ama sevmeyebilirsin. XDefiant'a bir bakın.
İç sesim: Hayır, Valorant öneremezsin. C4 değil de normal ölüm maçı ve hedefleri olan bir oyun biliyorum ama sevmeyebilirsin. XDefiant'a bir bakın.
Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #3 615226 dedi: İç sesim: Hayır, Valorant öneremezsin. C4 değil de normal ölüm maçı ve hedefleri olan bir oyun biliyorum ama sevmeyebilirsin. XDefiant'a bir bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir bakacağım fakat ekran kartı VRAM'im yetmiyor
615226 dedi: İç sesim: Hayır, Valorant öneremezsin. C4 değil de normal ölüm maçı ve hedefleri olan bir oyun biliyorum ama sevmeyebilirsin. XDefiant'a bir bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir bakacağım fakat ekran kartı VRAM'im yetmiyor
6 615226 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 8 15 Eylül 2024 #4 Gqkmen42 dedi: Teşekkürler bir bakacağım fakat ekran kartı VRAM'im yetmiyor Genişletmek için tıkla... 2 GB ise yeterli sıkıntı olmaz. Ama 2 GB olduğu kadar güçlü de olması lazım.
Gqkmen42 dedi: Teşekkürler bir bakacağım fakat ekran kartı VRAM'im yetmiyor Genişletmek için tıkla... 2 GB ise yeterli sıkıntı olmaz. Ama 2 GB olduğu kadar güçlü de olması lazım.
Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #5 615226 dedi: 2 GB ise yeterli sıkıntı olmaz. Ama 2 GB olduğu kadar güçlü de olması lazım. Genişletmek için tıkla... APU sistem 2 GB VRAM var umarım yeterli olur
615226 dedi: 2 GB ise yeterli sıkıntı olmaz. Ama 2 GB olduğu kadar güçlü de olması lazım. Genişletmek için tıkla... APU sistem 2 GB VRAM var umarım yeterli olur
6 615226 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 8 15 Eylül 2024 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yazdığınız sistem ile aynı hocam. Bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yazdığınız sistem ile aynı hocam. Bakabilirsiniz.
Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #7 615226 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yazdığınız sistem ile aynı hocam. Bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırım yanlışlık olmuş hocam benim sistem Ryzen 3 5300'u
615226 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yazdığınız sistem ile aynı hocam. Bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırım yanlışlık olmuş hocam benim sistem Ryzen 3 5300'u
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.406 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #8 Gqkmen42 dedi: ücretsiz olması önemli. Genişletmek için tıkla... Her rekabetçi oyun ücretsiz zaten diyilerek başlanır ama skinler zamanla cüzdanı deler hocam.
Gqkmen42 dedi: ücretsiz olması önemli. Genişletmek için tıkla... Her rekabetçi oyun ücretsiz zaten diyilerek başlanır ama skinler zamanla cüzdanı deler hocam.
6 615226 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 8 15 Eylül 2024 #9 Gqkmen42 dedi: Sanırım yanlışlık olmuş hocam benim sistem Ryzen 3 5300'u Genişletmek için tıkla... Pardon hocam tekrar bakıyorum bulur isem onu da koyacağım. Ne kadar fark var bilmiyorum ama bu işlemci ile kendi işlemcinizin performansını biliyorsanız aradaki fark üzerinden de bulabilirsiniz.
Gqkmen42 dedi: Sanırım yanlışlık olmuş hocam benim sistem Ryzen 3 5300'u Genişletmek için tıkla... Pardon hocam tekrar bakıyorum bulur isem onu da koyacağım. Ne kadar fark var bilmiyorum ama bu işlemci ile kendi işlemcinizin performansını biliyorsanız aradaki fark üzerinden de bulabilirsiniz.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 15 Eylül 2024 #10 Gqkmen42 dedi: Merhaba CS2 benzeri bomba kurmalı-çözmeli bir oyun arıyorum. Grafikler önemli değil oyuncusu olsun yeter ücretsiz olması önemli. Valorant harici. Genişletmek için tıkla... Hocam bomba kurma çözme var mı bilmiyorum ama BF 3 veya 4 olabilir ayrıca CoD oyunlarına da bakabilirsiniz.
Gqkmen42 dedi: Merhaba CS2 benzeri bomba kurmalı-çözmeli bir oyun arıyorum. Grafikler önemli değil oyuncusu olsun yeter ücretsiz olması önemli. Valorant harici. Genişletmek için tıkla... Hocam bomba kurma çözme var mı bilmiyorum ama BF 3 veya 4 olabilir ayrıca CoD oyunlarına da bakabilirsiniz.