Critox Kilopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 216 8 Eylül 2023 #1 CS 2 beta tamamen erişime açılmadan önce bir kez daha kalkacak mı, yoksa 2. oyun çıkana kadar betada olanlar oynamaya devam edebilecek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023
CS 2 beta tamamen erişime açılmadan önce bir kez daha kalkacak mı, yoksa 2. oyun çıkana kadar betada olanlar oynamaya devam edebilecek mi?
Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.470 Çözümler 7 8 Eylül 2023 #3 Hayır, kalkmayacak. Tam sürüme kadar devam.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 8 Eylül 2023 #4 Critox dedi: CS 2 beta tamamen erişime açılmadan önce bir kez daha kalkacak mı, yoksa 2. oyun çıkana kadar betada olanlar oynamaya devam edebilecek mi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim belki Valve bile bilmiyordur
Critox dedi: CS 2 beta tamamen erişime açılmadan önce bir kez daha kalkacak mı, yoksa 2. oyun çıkana kadar betada olanlar oynamaya devam edebilecek mi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim belki Valve bile bilmiyordur
GsFrankenstein Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 418 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI b650 carbon wifi - AMD ryzen 7 7700 - Samsung 990 pro 1 Tb - Gskıll flare x5 (2x16) - Galax 4080 - FPS hydro g pro 1000W 80+ Gold ATX 3.0 PCIe 5 Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 CS2 beta çok sorunlu inşallah kısa süre içinde düzgün güncellemeler ile oturur. Mesela son gelen güncelleme ile oyunu açıyorum CS yazısında donup kalıyor silip yeniden kuruyorum bakalım.
CS2 beta çok sorunlu inşallah kısa süre içinde düzgün güncellemeler ile oturur. Mesela son gelen güncelleme ile oyunu açıyorum CS yazısında donup kalıyor silip yeniden kuruyorum bakalım.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.043 Çözümler 47 Yer Mersin 8 Eylül 2023 #6 Bende performansı rezildi, CSGO'ya geri döndüm. İki molotof efekti için 30 FPS oynayamam.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #7 Emrecngz dedi: Bende performansı rezildi, CSGO'ya geri döndüm. İki molotof efekti için 30 FPS oynayamam. Genişletmek için tıkla... Zorunlu olarak oynayacaksın bir günden sonra? Gerçi istersen oyunu bırakırsın orası ayrı.
Emrecngz dedi: Bende performansı rezildi, CSGO'ya geri döndüm. İki molotof efekti için 30 FPS oynayamam. Genişletmek için tıkla... Zorunlu olarak oynayacaksın bir günden sonra? Gerçi istersen oyunu bırakırsın orası ayrı.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.043 Çözümler 47 Yer Mersin 8 Eylül 2023 #8 snageX dedi: Zorunlu olarak oynayacaksın bir günden sonra? Gerçi istersen oyunu bırakırsın orası ayrı. Genişletmek için tıkla... İki seneye sağlam bir kasa toplarım zaten, şimdilik düşük kalite CS2 yerine CS:GO tercih ediyorum.
snageX dedi: Zorunlu olarak oynayacaksın bir günden sonra? Gerçi istersen oyunu bırakırsın orası ayrı. Genişletmek için tıkla... İki seneye sağlam bir kasa toplarım zaten, şimdilik düşük kalite CS2 yerine CS:GO tercih ediyorum.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #9 Emrecngz dedi: İki seneye sağlam bir kasa toplarım zaten, şimdilik düşük kalite CS2 yerine CS:GO tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım ama ileride tercih hakkın da olmayacak ondan dedim. 2 seneyi bulmaz bence CS2 çıkması.
Emrecngz dedi: İki seneye sağlam bir kasa toplarım zaten, şimdilik düşük kalite CS2 yerine CS:GO tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım ama ileride tercih hakkın da olmayacak ondan dedim. 2 seneyi bulmaz bence CS2 çıkması.
GsFrankenstein Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 418 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI b650 carbon wifi - AMD ryzen 7 7700 - Samsung 990 pro 1 Tb - Gskıll flare x5 (2x16) - Galax 4080 - FPS hydro g pro 1000W 80+ Gold ATX 3.0 PCIe 5 Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #10 snageX dedi: Anladım ama ileride tercih hakkın da olmayacak ondan dedim. 2 seneyi bulmaz bence CS2 çıkması. Genişletmek için tıkla... 4-5 aya çıkar
snageX dedi: Anladım ama ileride tercih hakkın da olmayacak ondan dedim. 2 seneyi bulmaz bence CS2 çıkması. Genişletmek için tıkla... 4-5 aya çıkar