huseyiinn Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 Merhaba CS2 için bıçak almak istiyorum kasa açsam çıkar mı veya hangi kasayı açmalıyım öneriniz nedir?
Merhaba CS2 için bıçak almak istiyorum kasa açsam çıkar mı veya hangi kasayı açmalıyım öneriniz nedir?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.541 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #2 Bıçak çıkartma olasılığı kasa fark etmeksizin oldukça düşük, yaklaşık %0,25 civarında. Yani orana göre bıçak denk getirebilmen için 400 kasa açman gerekir ki açsan bile yine garantisi yok. Açmanı önermem.
Bıçak çıkartma olasılığı kasa fark etmeksizin oldukça düşük, yaklaşık %0,25 civarında. Yani orana göre bıçak denk getirebilmen için 400 kasa açman gerekir ki açsan bile yine garantisi yok. Açmanı önermem.
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #3 Gamma kasaları pahalı fakat çıkan bıçaklarda pahalı, onun dışında Parçalanmış kasası en makulu.
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Mart 2025 #4 yanlış hatırlamıyorsam her kasanın %0.26 lık bir oranı var her kasadan çıkıyor sanırsam eldiven kasaları hariç
yanlış hatırlamıyorsam her kasanın %0.26 lık bir oranı var her kasadan çıkıyor sanırsam eldiven kasaları hariç
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #5 Önerim açmaman. İlla açacağım diyorsan; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Önerim açmaman. İlla açacağım diyorsan; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
huseyiinn Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #6 Galeri kasası vs. var onlarda nasıl
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.541 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #7 huseyiinn dedi: Galeri kasası vs. var, onlarda nasıl? Genişletmek için tıkla... Fark yok dostum, amacın bıçak çıkartmaksa şansın aşırı düşük. Kasa açmayı olumlu bir şey gibi gösteremeyiz, gerçek bu. Her şeye rağmen şansını denemek istiyorsan sana kalmış.
huseyiinn dedi: Galeri kasası vs. var, onlarda nasıl? Genişletmek için tıkla... Fark yok dostum, amacın bıçak çıkartmaksa şansın aşırı düşük. Kasa açmayı olumlu bir şey gibi gösteremeyiz, gerçek bu. Her şeye rağmen şansını denemek istiyorsan sana kalmış.
huseyiinn Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #8 wanetage dedi: Fark yok dostum, amacın bıçak çıkartmaksa şansın aşırı düşük. Kasa açmayı olumlu bir şey gibi gösteremeyiz, gerçek bu. Her şeye rağmen şansını denemek istiyorsan sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Çok istiyorum reis görüyorum çıkartanları da umuyorum çıkar diye.
wanetage dedi: Fark yok dostum, amacın bıçak çıkartmaksa şansın aşırı düşük. Kasa açmayı olumlu bir şey gibi gösteremeyiz, gerçek bu. Her şeye rağmen şansını denemek istiyorsan sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Çok istiyorum reis görüyorum çıkartanları da umuyorum çıkar diye.
chuivos Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #9 Açmanı önermem benim arkadaş her 2 günde bi açıyo hala çıkmadı bişey, harcadığı paraya en kötü navaja alırdı şimdiye. Üstteki yorumdan 3 gün sonra arkadaşım 900 dolarlık bıçak çıkardı. Şans işi tamamen. Son düzenleme: 10 Mart 2025
Açmanı önermem benim arkadaş her 2 günde bi açıyo hala çıkmadı bişey, harcadığı paraya en kötü navaja alırdı şimdiye. Üstteki yorumdan 3 gün sonra arkadaşım 900 dolarlık bıçak çıkardı. Şans işi tamamen.
huseyiinn Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #10 chuivos dedi: Açmanı önermem benim arkadaş her 2 günde bir açıyor hala çıkmadı bir şey, harcadığı paraya en kötü navaja alırdı şimdiye. Üstteki yorumdan 3 gün sonra arkadaşım 900 dolarlık bıçak çıkardı. Şans işi tamamen. Genişletmek için tıkla... Vallahi şans isi reis bana bir şey çıkmıyor
chuivos dedi: Açmanı önermem benim arkadaş her 2 günde bir açıyor hala çıkmadı bir şey, harcadığı paraya en kötü navaja alırdı şimdiye. Üstteki yorumdan 3 gün sonra arkadaşım 900 dolarlık bıçak çıkardı. Şans işi tamamen. Genişletmek için tıkla... Vallahi şans isi reis bana bir şey çıkmıyor