Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 396 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 İyi sosyaller dilerim, Counter-Strike 2'de bıçak almak istiyorum, en ucuz bıçaklar kaç dolardan başlıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
İyi sosyaller dilerim, Counter-Strike 2'de bıçak almak istiyorum, en ucuz bıçaklar kaç dolardan başlıyor?
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.247 Makaleler 11 Çözümler 59 4 Ocak 2025 #2 Canxc dedi: İyi sosyaller dilerim, Counter-Strike 2'de bıçak almak istiyorum, en ucuz bıçaklar kaç dolardan başlıyor? Genişletmek için tıkla... En ucuzu 130 dolar civarında. En azından ortalama görünen bir bıçak için 150 dolar harcamak gerekiyor. Gut knife’ın güzel skinleri var. Huntsman knife’a benzeyen adını unuttuğum bir bıçak daha vardı.
Canxc dedi: İyi sosyaller dilerim, Counter-Strike 2'de bıçak almak istiyorum, en ucuz bıçaklar kaç dolardan başlıyor? Genişletmek için tıkla... En ucuzu 130 dolar civarında. En azından ortalama görünen bir bıçak için 150 dolar harcamak gerekiyor. Gut knife’ın güzel skinleri var. Huntsman knife’a benzeyen adını unuttuğum bir bıçak daha vardı.
maliii Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 Gölge hançerler freehand ucuz ve güzel bir bak istersen