CS 2 bıçak önerisi

Makaleler
1
İlk bıçağımı alacağım ancak 2 bıçak arasında kararsız kaldım. Huntsman ve kukri arasında kaldım. Başka hoş bıçak var mı bilmiyorum. Huntsman için lore veya Black laminate düşünüyorum ancak kukri için hiç skinlere bakmadım. Bütçem bu civarlarda, 6-7; çok zorlarsam 8 belki.
Sizce hangisini almalıyım veya bunlardan başka alınabilir dediğiniz var mıdır?

İlk bıçağımı alacağım ancak 2 bıçak arasında kararsız kaldım. Huntsman ve kukri arasında kaldım. Başka hoş bıçak var mı bilmiyorum. Huntsman için lore veya Black laminate düşünüyorum ancak kukri için hiç skinlere bakmadım. Bütçem bu civarlarda, 6-7; çok zorlarsam 8 belki.
Sizce hangisini almalıyım veya bunlardan başka alınabilir dediğiniz var mıdır?

Bence kukri alın hocam inanılmaz güzel hissettiriyor hiç sıkmıyor müthiş bir bıçak.

Fiyatlarını tam olarak hatırlayamıyorum ama uygun olursa ayarlayabilirseniz şöyle bir kombo harika olur bence.

Bence kukri alın hocam inanılmaz güzel hissettiriyor hiç sıkmıyor müthiş bir bıçak.

Fiyatlarını tam olarak hatırlayamıyorum ama uygun olursa ayarlayabilirseniz şöyle bir kombo harika olur bence.

En iyi F/P combosu hocam alın deneyin.

Kesinlikle hocam çok uyumlu oluyorlar gerçekten üstüne de bir tane Ice Coaled AK-47 güzel renk uyumu oluyor.

Şu anki combom Steam Topluluk Pazarı :: ★ Butterfly Knife | Slaughter (Field-Tested) için listelemeler

Bu bundan önce kullanmıştım hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı