A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 Bir an bir görünüyor ve sonra masaüstüne atıyor. Çözünürlük değiştiğimde oldu zar zor düzelttim çözünürlüğü hala öyle. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2023
Bir an bir görünüyor ve sonra masaüstüne atıyor. Çözünürlük değiştiğimde oldu zar zor düzelttim çözünürlüğü hala öyle.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #2 Aykanpower dedi: Bir an bir görünüyor ve sonra masaüstüne atıyor. Çözünürlük değiştiğimde oldu zar zor düzelttim çözünürlüğü hala öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam kurduğunuz cümleden hiçbir şey anlamadım, düzenleyip yazar mısınız?
Aykanpower dedi: Bir an bir görünüyor ve sonra masaüstüne atıyor. Çözünürlük değiştiğimde oldu zar zor düzelttim çözünürlüğü hala öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam kurduğunuz cümleden hiçbir şey anlamadım, düzenleyip yazar mısınız?
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #3 Aykanpower dedi: Bir an bir görünüyor ve sonra masaüstüne atıyor. Çözünürlük değiştiğimde oldu zar zor düzelttim çözünürlüğü hala öyle. Genişletmek için tıkla... Oyunu açıyorum, açılıyor sonra kısa bir süre görünüp masaüstüne atıyor ama oyun kapanmıyor. Düzelttim. Moderatörler konuyu kapayabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2023
Aykanpower dedi: Bir an bir görünüyor ve sonra masaüstüne atıyor. Çözünürlük değiştiğimde oldu zar zor düzelttim çözünürlüğü hala öyle. Genişletmek için tıkla... Oyunu açıyorum, açılıyor sonra kısa bir süre görünüp masaüstüne atıyor ama oyun kapanmıyor. Düzelttim. Moderatörler konuyu kapayabilir.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #4 Aykanpower dedi: Oyunu açıyorum, açılıyor sonra kısa bir süre görünüp masaüstüne atıyor ama oyun kapanmıyor. Düzelttim. Moderatörler konuyu kapayabilir. Genişletmek için tıkla... Çözümü de yazın daha sonra bu sorunu çözmek isteyen arkadaşlar için çözüm olsun.
Aykanpower dedi: Oyunu açıyorum, açılıyor sonra kısa bir süre görünüp masaüstüne atıyor ama oyun kapanmıyor. Düzelttim. Moderatörler konuyu kapayabilir. Genişletmek için tıkla... Çözümü de yazın daha sonra bu sorunu çözmek isteyen arkadaşlar için çözüm olsun.
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #5 Zerolite dedi: Çözümü de yazın daha sonra bu sorunu çözmek isteyen arkadaşlar için çözüm olsun. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine düzeldi bir şey yapmadım ki
Zerolite dedi: Çözümü de yazın daha sonra bu sorunu çözmek isteyen arkadaşlar için çözüm olsun. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine düzeldi bir şey yapmadım ki