karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.349 Çözümler 3 21 Kasım 2024 #1 Merhaba, CFG ile oynayanlar var mı acaba? Yoksa kodları kendimiz mi yazmak daha mantıklı? Ücretli de olabilir. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, CFG ile oynayanlar var mı acaba? Yoksa kodları kendimiz mi yazmak daha mantıklı? Ücretli de olabilir. Yardımcı olabilir misiniz?
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 26 22 Kasım 2024 #2 karambyte dedi: Merhaba, CFG ile oynayanlar var mı acaba? Yoksa kodları kendimiz mi yazmak daha mantıklı? Ücretli de olabilir. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ücretli CFG işini ilk sizden duydum. Kendiniz hazırlamanız en sağlıklısı.
karambyte dedi: Merhaba, CFG ile oynayanlar var mı acaba? Yoksa kodları kendimiz mi yazmak daha mantıklı? Ücretli de olabilir. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ücretli CFG işini ilk sizden duydum. Kendiniz hazırlamanız en sağlıklısı.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.349 Çözümler 3 22 Kasım 2024 #3 Yürüyen HLTV dedi: Ücretli CFG işini ilk sizden duydum. Kendiniz hazırlamanız en sağlıklısı. Genişletmek için tıkla... CFG hazırlayanlar vardı öyle 1.6 zamanı belki şimdi de öyledir diye düşündüm. Github mevcut aslında.
Yürüyen HLTV dedi: Ücretli CFG işini ilk sizden duydum. Kendiniz hazırlamanız en sağlıklısı. Genişletmek için tıkla... CFG hazırlayanlar vardı öyle 1.6 zamanı belki şimdi de öyledir diye düşündüm. Github mevcut aslında.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 26 22 Kasım 2024 #4 karambyte dedi: CFG hazırlayanlar vardı öyle 1.6 zamanı belki şimdi de öyledir diye düşündüm. Github mevcut aslında. Genişletmek için tıkla... Gereği yok hocam zor bir şey de değil zevkinize göre ayarlayın komutlarla ya da hazır olarak bunun için yapılmış haritaları kullanın.
karambyte dedi: CFG hazırlayanlar vardı öyle 1.6 zamanı belki şimdi de öyledir diye düşündüm. Github mevcut aslında. Genişletmek için tıkla... Gereği yok hocam zor bir şey de değil zevkinize göre ayarlayın komutlarla ya da hazır olarak bunun için yapılmış haritaları kullanın.