CS 2 çıkış tarihi belli oldu mu?

Arkadaşlar hepinizin sistemi üst seviye mi yani cidden CS2'de benden başka FPS düşeceği çekincesi yaşayan yok mu forumda

Ben şu an 5600G ile 120-220 arası alıyorum FPS ve oyun gayet akıcı. CS2'de ne olacak bilemiyorum.

Hocam optimizeyi düzgün yaparlarsa oynayabilirsiniz diye düşünüyorum 60 FPS üstü bir şekilde.

Hocam optimizeyi düzgün yaparlarsa oynayabilirsiniz diye düşünüyorum 60 FPS üstü bir şekilde.
Yok hocam zaten 1024x768 4:3 oynuyorum ve bir de bunun üstüne hikayeli oyun oynar gibi 60 FPS nedir Böyle bir şey olursa bir şekilde R5 5600 ve ucuz uygun bir ekran kartı bulmam şart.

Yok hocam zaten 1024x768 4:3 oynuyorum ve bir de bunun üstüne hikayeli oyun oynar gibi 60 FPS nedir böyle bir şey olursa bir şekilde R5 5600 ve ucuz uygun bir ekran kartı bulmam şart.

Hocam bence 120 civarı yine alırsınız o ayarlarda. Tabii oyun çıkmadan kesin bir şey söyleyemeyiz.

Beta kodu geldi bana yaklaşık %30-40 civarı FPS düşüşü oldu ilk çıktığında şu an %10-15

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Doğruluğu tartışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…