B Bleaker Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 455 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 CS 2 çıkmadan önce CS:GO üzerinden Prime alırsak CS 2 çıktığında da Prime'ı kullanabiliyor muyuz arkadaşlar? Ve CS:GO'da Prime aldıktan sonra CS 2'yi yükleme hakkımız oluyor mu?
CS 2 çıkmadan önce CS:GO üzerinden Prime alırsak CS 2 çıktığında da Prime'ı kullanabiliyor muyuz arkadaşlar? Ve CS:GO'da Prime aldıktan sonra CS 2'yi yükleme hakkımız oluyor mu?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 8 Eylül 2023 #2 Kullanabiliyorsun. Tam çıkışta herkese verileceğini varsayarsak; evet, CS2 yükleyebilirsiniz.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Eylül 2023 #3 Prime aldıktan sonra rank da alırsan sana da gelebilir CS2 Prime alırsan CS2 çıktıktan sonra kala kalıyor.
Prime aldıktan sonra rank da alırsan sana da gelebilir CS2 Prime alırsan CS2 çıktıktan sonra kala kalıyor.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.863 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 ardanoir dedi: Prime aldıktan sonra rank da alırsan sana da gelebilir CS2 Prime alırsan CS2 çıktıktan sonra kala kalıyor. Genişletmek için tıkla... Kala kalıyor derken, ne demek istediniz hocam?
ardanoir dedi: Prime aldıktan sonra rank da alırsan sana da gelebilir CS2 Prime alırsan CS2 çıktıktan sonra kala kalıyor. Genişletmek için tıkla... Kala kalıyor derken, ne demek istediniz hocam?
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 tahtakapı dedi: Kala kalıyor derken, ne demek istediniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hala kalıyor demek istemiş.
tahtakapı dedi: Kala kalıyor derken, ne demek istediniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hala kalıyor demek istemiş.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Eylül 2023 #6 tahtakapı dedi: Kala kalıyor derken, ne demek istediniz hocam? Genişletmek için tıkla... Arkadaş CS2 çıktıktan sonra Prime gider mi yazmış ben de cevap verdim.
tahtakapı dedi: Kala kalıyor derken, ne demek istediniz hocam? Genişletmek için tıkla... Arkadaş CS2 çıktıktan sonra Prime gider mi yazmış ben de cevap verdim.