CS 2 çıkmadan yapılabilecek yatırımlar nelerdir?

sametdenzz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS 2 çıkmadan önce bir yatırım yapmak istiyorum. Bir 10 tane Devrim Kasası aldım 40TL'den. Şu an aktif fiyati 50TL. Biraz daha yatırım yapmak istiyorum. Sizce hangi yatırımları yapabilirim?

Bence kapsül indirimini bekle onlara bas parayı demek isterdim ama ne zaman geleceği belli değil. CS 2 ile beraber gelecek diye korkuyorum umarım öyle olmaz.

Bence kasaların değil parlak olan öğelerin (Silah desenleri ve çıkartmaların) fiyatı baya uçacak. Normal CS oyuncusu abartmasa da yatırımcı kişiler bu öğelerin fiyatını 3 katına çıkartır diye düşünüyorum. Ona göre alın derim.

Kesinlikle altın renginde olan stickerları al yani holo ve parıltı olanlar onun dışında freacture case var ondan iyi stokla çünkü yen kasa geldiği zaman aktif dropdan düşecek böylelikle düşürme olasılığın aşırı düşük olacağından direk fiyatı patlak verecek o patlak vermede hemen sat.

İsim verebilir misin kanka hangi steckerları almamı tavsiye ediyorsun?

Hocam parlak skinlerde dropler, gama gibi skinler yani o yüzden bütçemi aşıyor.
Eğer ucuz parlak skin önerirsen hayır demem.

Bence kapsül indirimini bekle onlara bas parayı demek isterdim ama ne zaman geleceği belli değil. CS 2 ile beraber gelecek diye korkuyorum umarım öyle olmaz.
Hangi kapsül önerirsin hocam ona göre takip ediyim.

Kardeşim parlak holo skinler markete girip cs go oyununu seçil aramaya holo yazarsan karşına çıkar

Yatırım tavsiyesi değildir. İsterseniz Youtube üzerinden CS2 parlatılmış hallerine bakın. Çıkartmalar hakkında bir şey diyemiyorum.

Hocam artmaya başlamış bile sanırsam geç mi kaldım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…