CS 2 çıktığında seçkin bedava olabilir mi?

Hayır, boşa hayal kurmayın geçen %10 zamlandı bile daha çok zamlanmadan alin bence.

Seçkin, hilecileri önlemek için ücretli oldu. Tekrar ücretsiz olması mantıklı bir karar olmaz. Olmasın zaten.

Evet ücretli olması hilelerin önüne geçebilir ama bu fiyatlar pahalı.

Seçkin indirime giriyor mu?

Aynen kardeşim Aras kargo. 250 TL'ye steamden alınıyordu onu 275'e çektiler(oyunla eşitlendi) ve sen hala bedava mi diyorsun? Bedavayı bırak indirim olursa şükret.

O yüzden seçkin statüsünün ücretli olduğunu söyledim, CS'nin değil.

Ben de onu diyorum. Seçkin "tekrar" ücretsiz olamaz. Zira hiçbir zaman ücretsiz değildi zaten. Seçkin ücretli "olmadı", zaten ücretli olarak geldi.

Prime'ın paralı olması hileyi azaltmak için zaten niye bedava yapılsın ki yoksa benim karşıma dünyanın hilesi gelir.

Prime hileyi azaltmak için değil hileciler ban yiyip yeni hesap satın alıyor Valve bu strateji uyguluyor parayı buradan kazanıyor CS:GO gelirinden.

Cs:Go başından beri ücretli bir oyun. seçkinlik sonradan çıktı ve ücretsizdi. Sonradan oyunu ücretsiz yapip seçkinligi parali . su anki fiyatı ise dolarla alakalı, satın alıp 2 aya kadar kasa satarak parasını çıkarabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…