Z Zwolfe Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #1 Ben normalde hep bu çözünürlükte oynardım ama bugün nedense oynayamıyorum sürekli oyundan atıyor 1920 1080 yapmadıgım sürece giremiyorum bile oyuna.
Ben normalde hep bu çözünürlükte oynardım ama bugün nedense oynayamıyorum sürekli oyundan atıyor 1920 1080 yapmadıgım sürece giremiyorum bile oyuna.
Courierciaykutt Decapat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #2 bir hata veriyormu oyundan atınca? Oyunun başlangıç seçeneklerine widht 1024 768 falan yazarak(tam hatırlamıyorum) çözülüyordu Artı 0 Eksi
bir hata veriyormu oyundan atınca? Oyunun başlangıç seçeneklerine widht 1024 768 falan yazarak(tam hatırlamıyorum) çözülüyordu
smbx Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #3 Zwolfe dedi: Ben normalde hep bu çözünürlükte oynardım ama bugün nedense oynayamıyorum sürekli oyundan atıyor 1920 1080 yapmadıgım sürece giremiyorum bile oyuna. Genişletmek için tıkla... Klasik bir cevap, fakat işe yarabiliyor. Oyun dosyalarını doğrula. Ekran kartını güncelle. Artı 0 Eksi
Zwolfe dedi: Ben normalde hep bu çözünürlükte oynardım ama bugün nedense oynayamıyorum sürekli oyundan atıyor 1920 1080 yapmadıgım sürece giremiyorum bile oyuna. Genişletmek için tıkla... Klasik bir cevap, fakat işe yarabiliyor. Oyun dosyalarını doğrula. Ekran kartını güncelle.
KS KS Z Zwolfe Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #4 Courierciaykutt dedi: Bir hata veriyor mu oyundan atınca? Oyunun başlangıç seçeneklerine widht 1024 768 falan yazarak(tam hatırlamıyorum) çözülüyordu. Genişletmek için tıkla... Hata vermiyor başlangıç seçeneklerıne girip 1920 1080 yapınca atmıyor ama bu sefer de alıştığım çözünürlükte oynayamıyorum. smbx dedi: Klasik bir cevap, fakat işe yarabiliyor. Oyun dosyalarını doğrula. Ekran kartını güncelle. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Artı 0 Eksi
Courierciaykutt dedi: Bir hata veriyor mu oyundan atınca? Oyunun başlangıç seçeneklerine widht 1024 768 falan yazarak(tam hatırlamıyorum) çözülüyordu. Genişletmek için tıkla... Hata vermiyor başlangıç seçeneklerıne girip 1920 1080 yapınca atmıyor ama bu sefer de alıştığım çözünürlükte oynayamıyorum. smbx dedi: Klasik bir cevap, fakat işe yarabiliyor. Oyun dosyalarını doğrula. Ekran kartını güncelle. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.