F Furynt Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 12 1 Eylül 2023 #1 CS:GO'daki hesabım seçkin fakat rankım yoktu bu yüzden CS 2 daveti gelmedi, ileride gelir mi? Yoksa oyunun çıkmasını mı beklemem lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
CS:GO'daki hesabım seçkin fakat rankım yoktu bu yüzden CS 2 daveti gelmedi, ileride gelir mi? Yoksa oyunun çıkmasını mı beklemem lazım?
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 İlerde gelip gelmeyeceği belli olmaz. Belki bu son betadır. Belki herkesin katılabileceği bir açık beta yaparlar ilerde. Artı 0 Eksi
İlerde gelip gelmeyeceği belli olmaz. Belki bu son betadır. Belki herkesin katılabileceği bir açık beta yaparlar ilerde.
pelested Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 635 Çözümler 1 1 Eylül 2023 #3 Maç yapın ve rankınız belli olsun sonrasında gelir. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Bildiğim kadarıyla rankınız belli olduğunda geliyor rankınız belli olduğunda oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS F Furynt Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 12 1 Eylül 2023 #5 pelested dedi: Maç yapın ve rankınız belli olsun sonrasında gelir. Genişletmek için tıkla... yaptım rankım var şu anda ama gelmedi davet Artı 0 Eksi
pelested dedi: Maç yapın ve rankınız belli olsun sonrasında gelir. Genişletmek için tıkla... yaptım rankım var şu anda ama gelmedi davet
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 Dağıtıldığı sırada rankınız belli değil ise sonrasında açsanız da gelmiyor maalesef, ileride ne olur bilemeyiz. Artı 0 Eksi
Dağıtıldığı sırada rankınız belli değil ise sonrasında açsanız da gelmiyor maalesef, ileride ne olur bilemeyiz.
yucekrallucifer Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 Yer Biga 1 Eylül 2023 #7 Furynt dedi: CS:GO'daki hesabım seçkin fakat rankım yoktu bu yüzden CS 2 daveti gelmedi, ileride gelir mi? Yoksa oyunun çıkmasını mı beklemem lazım? Genişletmek için tıkla... Rankınız olmadığı için davet alamazsınız zaten açık beta 2-3 haftaya çıkacak. Artı 0 Eksi
Furynt dedi: CS:GO'daki hesabım seçkin fakat rankım yoktu bu yüzden CS 2 daveti gelmedi, ileride gelir mi? Yoksa oyunun çıkmasını mı beklemem lazım? Genişletmek için tıkla... Rankınız olmadığı için davet alamazsınız zaten açık beta 2-3 haftaya çıkacak.
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.457 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Uzmanı 1 Eylül 2023 #8 Furynt dedi: Yaptım rankım var şu anda ama gelmedi davet. Genişletmek için tıkla... Yarın gelir büyük ihtimalle. yucekrallucifer dedi: Rankınız olmadığı için davet alamazsınız zaten açık beta 2-3 haftaya çıkacak. Genişletmek için tıkla... Rankım var diyor okumuyor musun? Artı 0 Eksi
Furynt dedi: Yaptım rankım var şu anda ama gelmedi davet. Genişletmek için tıkla... Yarın gelir büyük ihtimalle. yucekrallucifer dedi: Rankınız olmadığı için davet alamazsınız zaten açık beta 2-3 haftaya çıkacak. Genişletmek için tıkla... Rankım var diyor okumuyor musun?
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.816 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #9 Valve tekrar genel bir dağıtım yapana kadar gelmeyecek maalesef. Benim de rankım olmadığı için gelmemişti. Belki de her gün dağıtım yaparlar bilemeyiz. Ama haftada 1 vs. de olabilir oyun çıkana kadar. Artı 0 Eksi
Valve tekrar genel bir dağıtım yapana kadar gelmeyecek maalesef. Benim de rankım olmadığı için gelmemişti. Belki de her gün dağıtım yaparlar bilemeyiz. Ama haftada 1 vs. de olabilir oyun çıkana kadar.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #10 xScpit dedi: Yarın gelir büyük ihtimalle. Rankım var diyor okumuyor musun? Genişletmek için tıkla... Adam sonradan açmış rankını. Dağıtıldığı zaman rankı yokmuş. Artı 0 Eksi
xScpit dedi: Yarın gelir büyük ihtimalle. Rankım var diyor okumuyor musun? Genişletmek için tıkla... Adam sonradan açmış rankını. Dağıtıldığı zaman rankı yokmuş.