M Maxeus Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Merhaba, CS 2 de 4:3 ayarlarına aldım ve her girişimde out of range hatası veriyor. Nasıl düzelteceğim yardım eder misiniz? Windows 10 kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
Merhaba, CS 2 de 4:3 ayarlarına aldım ve her girişimde out of range hatası veriyor. Nasıl düzelteceğim yardım eder misiniz? Windows 10 kullanıyorum.
Çözüm O O ORGANIZE 1 Ekim 2023 Maxeus dedi: Evet 730 adlı dosyanın içinde remote klasörünü buldum ve içinde CS2 yazıyor şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Geriye gidin cs2 yazan 10 rakamlı dosyayı silin.
Maxeus dedi: Evet 730 adlı dosyanın içinde remote klasörünü buldum ve içinde CS2 yazıyor şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Geriye gidin cs2 yazan 10 rakamlı dosyayı silin.
ZechPhoenix Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 340 Çözümler 2 Yer İstanbul/Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 1 Ekim 2023 #2 Bende DirectX11 hatası alıyorum oyun başlamıyor nasıl çözeceğim bilmiyorum... Artı 0 Eksi
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 1 Ekim 2023 #3 Maxeus dedi: Merhaba, CS 2 de 4:3 ayarlarına aldım ve her girişimde out of range hatası veriyor. Nasıl düzelteceğim yardım eder misiniz? Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun 4.3 oynamıyor. Düzeltmek için Yerel disk ( C: ) > program files (X86) > Steam > userdata CS save dosyasınını silin Artı 0 Eksi
Maxeus dedi: Merhaba, CS 2 de 4:3 ayarlarına aldım ve her girişimde out of range hatası veriyor. Nasıl düzelteceğim yardım eder misiniz? Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun 4.3 oynamıyor. Düzeltmek için Yerel disk ( C: ) > program files (X86) > Steam > userdata CS save dosyasınını silin
KS KS M Maxeus Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 ORGANIZE dedi: Oyun 4.3 oynamıyor. Düzeltmek için. Yerel disk ( C: ) > program files (X86) > Steam > userdata. CS save dosyasınını silin. Genişletmek için tıkla... 2 disk var ama yerel diskte yer az olduğu için diğer diske yükledim yerel diskte CS save dosyası yok sadece sayılar olan dosyalar var. Artı 0 Eksi
ORGANIZE dedi: Oyun 4.3 oynamıyor. Düzeltmek için. Yerel disk ( C: ) > program files (X86) > Steam > userdata. CS save dosyasınını silin. Genişletmek için tıkla... 2 disk var ama yerel diskte yer az olduğu için diğer diske yükledim yerel diskte CS save dosyası yok sadece sayılar olan dosyalar var.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 1 Ekim 2023 #5 Maxeus dedi: 2 disk var ama yerel diskte yer az olduğu için diğer diske yükledim yerel diskte CS save dosyası yok sadece sayılar olan dosyalar var. Genişletmek için tıkla... 10 rakamdan oluşan dosya var onu silin. Artı 0 Eksi
Maxeus dedi: 2 disk var ama yerel diskte yer az olduğu için diğer diske yükledim yerel diskte CS save dosyası yok sadece sayılar olan dosyalar var. Genişletmek için tıkla... 10 rakamdan oluşan dosya var onu silin.
KS KS M Maxeus Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #6 ORGANIZE dedi: 10 rakamdan oluşan dosya var onu silin. Genişletmek için tıkla... İkiside 10 rakamdan oluşuyor. Artı 0 Eksi
ORGANIZE dedi: 10 rakamdan oluşan dosya var onu silin. Genişletmek için tıkla... İkiside 10 rakamdan oluşuyor.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 1 Ekim 2023 #7 Maxeus dedi: İkisi de 10 rakamdan oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Birine tıklayın 730 > remote klasorünü bulun orada CS2 yazar. Artı 0 Eksi
Maxeus dedi: İkisi de 10 rakamdan oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Birine tıklayın 730 > remote klasorünü bulun orada CS2 yazar.
KS KS M Maxeus Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #8 ORGANIZE dedi: Birine tıklayın 730 > remote klasorünü bulun orada CS2 yazar. Genişletmek için tıkla... Evet 730 adlı dosyanın içinde remote klasörünü buldum ve içinde CS2 yazıyor şimdi ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
ORGANIZE dedi: Birine tıklayın 730 > remote klasorünü bulun orada CS2 yazar. Genişletmek için tıkla... Evet 730 adlı dosyanın içinde remote klasörünü buldum ve içinde CS2 yazıyor şimdi ne yapmalıyım?
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 1 Ekim 2023 #9 Maxeus dedi: Evet 730 adlı dosyanın içinde remote klasörünü buldum ve içinde CS2 yazıyor şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Geriye gidin cs2 yazan 10 rakamlı dosyayı silin. Artı 0 Eksi Çözüm
Maxeus dedi: Evet 730 adlı dosyanın içinde remote klasörünü buldum ve içinde CS2 yazıyor şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Geriye gidin cs2 yazan 10 rakamlı dosyayı silin.
KS KS M Maxeus Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #10 ORGANIZE dedi: Geriye gidin CS2 yazan 10 rakamlı dosyayı silin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, oldu. Son düzenleme: 1 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
ORGANIZE dedi: Geriye gidin CS2 yazan 10 rakamlı dosyayı silin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, oldu.