M Maxeus Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Merhaba, CS 2 de 4:3 ayarlarına aldım ve her girişimde out of range hatası veriyor. Nasıl düzelteceğim yardım eder misiniz? Windows 10 kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
Merhaba, CS 2 de 4:3 ayarlarına aldım ve her girişimde out of range hatası veriyor. Nasıl düzelteceğim yardım eder misiniz? Windows 10 kullanıyorum.
Çözüm O O ORGANIZE 1 Ekim 2023 Maxeus dedi: Evet 730 adlı dosyanın içinde remote klasörünü buldum ve içinde CS2 yazıyor şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Geriye gidin cs2 yazan 10 rakamlı dosyayı silin.
Maxeus dedi: Evet 730 adlı dosyanın içinde remote klasörünü buldum ve içinde CS2 yazıyor şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Geriye gidin cs2 yazan 10 rakamlı dosyayı silin.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 30 Ekim 2023 #11 Merhaba aynı sorun bendede var 4:3 oynamayı deniyorum fakat girişte oyundan atıyor alt tab veya mouse ile girmeye çalışsam bile olmuyor. Pencereden atıyor direk geriye dediğiniz dosyayı da sildim fakat hala aynı. Artı 0 Eksi
Merhaba aynı sorun bendede var 4:3 oynamayı deniyorum fakat girişte oyundan atıyor alt tab veya mouse ile girmeye çalışsam bile olmuyor. Pencereden atıyor direk geriye dediğiniz dosyayı da sildim fakat hala aynı.